Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Ålesund Ålesund ,  Norge

Quality Hotel™ Ålesund

Ålesund,  Norge

På Quality Hotel Ålesund bor du mitt i centrum, i bekväma och ljusa rum med fantastisk utsikt över havet. Med närhet till shopping, marinan, restauranger och uteliv, har vi det perfekta läget oavsett om du är på konferens eller semester.

Quality Hotel™ Ålesund 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,4
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Ålesund

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

Frukost är dagens viktigaste måltid och bor du på Quality Hotel Ålesund ingår det alltid en välfylld frukostbuffé i rumspriset. Vi serverar en ordentlig kontinental frukost med näringsrika och ekologiska alternativ som garanterat kommer ge dig en bra start på dagen.

Öppettider för frukost

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30 
Lördag - söndag: 07:30 - 10:30

Öppettider för våra faciliteter kan variera under helgdagar, semestertider och utvalda helger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider under din vistelse. 

Parkering

På Quality Hotel Ålesund har vi inga parkeringsplatser i anslutning till hotellet, men gatuparkering och Hjelsetgården husvagnsparkering finns i närheten samt ett stort parkeringshus 300 meter bort. Kommer du med elbil? Det finns flera laddplatser för elbilar i Ålesund centrum, fråga oss gärna så hjälper vi dig.

Avgiften startar på 250 NOK per dygn, oavsett leverantör och plats, och betalning sker via automat, app eller autopass. Se information på plats.

Gym

Kom och träna hos oss! På Quality Hotel Ålesunds femte våningsplan finner du ett välutrustat gym.

Öppettider

Måndag - fredag: 07:00 - 22:00
Lördag - söndag: 09:00 - 20:00
Löpbandet stängs av kl 20:00 varje dag

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 NOK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 NOK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Gratis Wifi

Alla våra hotellrum och gemensamhetsutrymmen har trådlöst internet utan extra kostnad.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.