Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norge

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront är ett modernt konferenshotell vackert beläget vid fjäll och fjord i Ålesund. Vi erbjuder konferensmöjligheter för 450 personer och en omtyckt restaurang. Välkommen för kreativa möten och härliga upplevelser.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,1
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Quality Hotel Waterfront – ett konferenshotell med charm i hjärtat av Ålesund. Njut av modern design och fantastisk utsikt över fjord och fjäll.

Modern design och centralt läge

Hotellet ligger bara 200 meter från Brosundet i Ålesund, och nära Ålesunds shopping, restauranger och sevärdheter. Vi erbjuder moderna rum, läcker frukostbuffé, gym och konferensmöjligheter för både små möten och stora konferenser. Unna dig ett besök i The Social Bar & Bistro och Bar. Där får du havsutsikten på köpet.

Med Ålesunds historia bevarad 

Quality Hotel Waterfront slog upp portarna sommaren 2011 och 2023 byggdes hotellet ut och fick 53 helt nya rum. Vi har ett unikt läge precis vid vattnet mitt i Ålesund centrum. Hotellet består av fyra olika byggnader: Pakkhuset, Jugendhuset, Signaturhuset och Aspøyhuset. Både Pakkhuset och Jugendhuset är anrika byggnader i jugendstil som har fått en varsam renovering för att bli en del av ett nytt, modernt konferenshotell. Tillsammans med Signaturhuset som går i art deco-stil kan vi erbjuda ett hotell och en atmosfär utöver det vanliga. Upplev modern arkitektur, designmöbler och lokal unik konst och grafitti.

The Social Bar & Bistro

Från The Social Bar & Bistro kan du njuta av den slående utsikten mot hamnen Aspevågen samtidigt som du njuter av maten. I direkt anknytning till restaurangen ligger baren och under sommarmånaderna kan mat och dryck avnjutas utomhus på kajkanten. Utsikten mot Borgundfjorden och fjällkedjan Sunnmørsalpene är slående vacker och båtlivet på Aspevågen är fascinerande och levande året om.

Konferens

Vi är ett kurs- och konferenshotell med 1 000 kvm konferensyta, fördelade på nio mötesrum i olika storlekar. Alla lokaler är utrustade med modern AV-teknik. Plenumsalen Akvariet har kapacitet för 280 personer i biosittning och förutom konferenser passar salen utmärkt för banketter, mottagningar och fester. Läs mer om konferensmöjligheter .

Kontakt

  • Nedre Strandgate 25-27 6004 Ålesund , Norge

Hitta till hotellet

Buss

Buss till Ålesund Rutebilstasjon.

Från Ålesund flygplats, Vigra 

Flygbuss till Apotekertorget.
Det finns också möjlighet att förboka Shuttle service via vår reception.

Taxi

Vi rekommenderar Ring Taxi,
telefon +47 07012.

Om Quality Hotel Waterfront

Antal hotellrum 

248 st - 560 bäddar

Antal konferenslokaler 

9 st - plats för totalt 450 deltagare 

Avstånd flygplats

Ålesund flygplats, Vigra: 18 km,
ca 25 min med bil

Avstånd Ålesund Rutebilstasjon

400 meter

Avstånd busshållplats

Apotekertorget: 3 min promenad från hotellet. 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.005 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.