Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Vøringfoss Eidfjord ,  Norge

  • Bord och stolar i restaurang på Quality Hotel Vøringfoss

Quality Hotel™ Vøringfoss

Eidfjord,  Norge

Konferens- och aktivitetshotellet Quality Hotel Vøringfoss ligger vid Hardangerfjordens strand, granne med Hardangervidda nationalpark och omgivet av vackra fjäll, svindlande fjordar och fascinerande vattenfall. Vi är ett kontantfritt hotell.

Efter 31/12 2021 är Quality Hotel Vøringfoss inte längre en del av Strawberry. Hotellet är bokningsbart här fram tills dess.

Quality Hotel Vøringfoss reser sig som en vit klippa ur den mäktiga naturen som gett området dess unika prägel. Hos oss trivs både familjer, konferensgäster och sportentusiaster. 

Mellan Oslo och Bergen

Vøringsfoss ligger i mellersta Norge, ca två timmar från Bergen och 4,5 timme från Oslo. Den storslagna naturen utanför hotellet inspirerar och skapar en rogivande atmosfär både utanför och på hotellet. Omgivningen har satt sin prägel även på hotellets många ljusa rum. 

Konferens

På hotellet har vi en konferensavdelning för möten, kurser och konferenser. Vi hjälper dig med allt du behöver för professionella och givande arrangemang, men hjälper dig också gärna att planera aktiviteter och upplevelser i vackra Hardanger.

Hardangermat

Mat är ett viktigt inslag hos oss och i köket jobbar engagerade och kvalificerade kockar som dukar upp kulinariska läckerheter av hög standard. Vi har även blivit kvalitetsstämplade med "Hardangermeny". Under högsäsongen, maj till september, har vi både buffé och à la carte.

Hardangervidda Nationalpark

Alldeles vid den djupblå Hardangerfjordens vatten med naturpärlan Hardangervidda Nationalpark som närmaste granne, bjuder hotellet på närkontakt med naturen. Sedan nationalparken upprättades 1981 har den varit Norges största. Sandfloeggi ståtar på en höjd av 1721 meter över havet. Här finns ett rikt djur- och växtliv som kan upplevas till fots eller på skidor genom ett rutnät av stigar och spår. Hardangervidda är också ett populärt ställe för kiting. Själva Vøringsfossen, Norges mest kända vattenfall, ligger bara 20 kilometer från hotellet. 

Historiskt hotell 

Dagens hotell byggdes 2001, men platsen har hotelltraditioner ända tillbaks till 1889. Det nya hotellet bygger på samma traditioner som det ursprungliga och ligger vid bryggan, omgivet av majestätiska fjälltoppar och den djupa fjorden. Receptionen, restaurangen och baren blev totalrenoverade i mars 2017.

Kontakt

  • Ostangvegen 20 5783 Eidfjord , Norge

Hitta till hotellet 

Tåg

Bergensbanen till Voss, därefter buss till Eidfjord.

Buss

Haukeliekspressen till Eidfjord.

Om Quality Hotel Vøringsfoss

Antal rum

81 st

Antal konferenslokaler

3 st - maxkapacitet för 220 personer

Avstånd flygplatser

Bergen Lufthavn Flesland: 15 mil, ca 2 timmar med bil. 
Oslo Aiport Gardermoen, 34 mil, ca 5 timmar med bil. 

Avstånd lokaltrafik

Lokalbussen stannar nära hotellet 

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.