Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Finnsnes

Comfort Hotel® Finnsnes

Öppnar 1 juni 2024

Comfort Hotel® Finnsnes ligger centralt, bara två minuters promenad från Hurtigrutekajen och bussterminalen. Ett smart hotell med konferensmöjligheter, bastu och Barception. Välkommen till Finnsnes.

Comfort Hotel® Finnsnes ligger mitt i centrum av den nordnorska pärlan – Finnsnes. Här bor du nära både kultur- och naturupplevelser samt bara några minuters promenad från Hurtigrutekajen. Med 57 hotellrum har vi plats för alla, oavsett om du är på upptäcktsfärd ensam eller om du är på familjesemester. Hotellet har även fyra konferensrum och Barception.

Centralt läge i ett av Norges vackraste naturlandskap

Med bara 2 minuters promenadavstånd till Hurtigrutekajen och bussterminalen, samt en kort bilresa över bron till ön Senja är Comfort Hotel® Finnsnes en perfekt utgångspunkt för de flesta aktiviteter i detta pittoreska landskap. Kanske vill du utforska den spektakulära naturen på Senja, en av Norges absolut vackraste öar? Eller vill du hellre testa den varma nordnorska gästfriheten vid något av de många kulturutbuden i staden? Då är du aldrig mer än en kort promenad från oss.

Hurtigruten, roadtrip eller båda delar?

Oavsett om du kommer till fots, med bil, Hurtigruten eller tar en roadtrip uppför Norges västkust hittar du lätt fram till Comfort Hotel® Finnsnes. På hotellets innergård kan du parkera bilen i mån av plats – kom bara ihåg att det är först till kvarn som gäller. Efter en lång bilresa och många intryck rekommenderas en avkopplande tur i hotellets bastu. Då blir nästa dag ännu bättre!

Barception

Bar + Reception = Barception. Här kan du både checka in och köpa dig något gott att dricka. En kaffe? Kanske något gott att äta? Du behöver inte bo på hotellet för att njuta av Barception – kom in efter jobbet och ta ett par drinkar och snacks med trevliga kollegor. Glöm inte att medlemmar i Strawberry får gratis kaffe!

Konferens

Hotellet har fyra konferensrum och vi kan skräddarsy konferenser för upp till 80 deltagare. Kontakta oss så fixar vi resten!

Kontakt

  • Telefon: +47 77 87 07 77
  • Org. nr: 935134609
  • Torggata 15 9300 , Norge

Hitta till hotellet

Avstånd till flygplats

46 km, ca 45 minuter med bil

Kollektivtrafik till och från flygplats

Bussen från Bardufoss Flygplats stannar ca 100 meter från hotellet

Taxi

Vi rekommenderar Finnsnes Taxi: (+47) 77842260

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.