Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hotell i Finnsnes

Bo på hotell i Finnsnes – en nordnorsk pärla och ett populärt stopp på Hurtigruten. Bara en kort bro ifrån en av Norges vackraste öar, Senja. Här kan du njuta av storslagen natur med fjäll, fjordar, havsutsikt, midnattssol och norrsken.

Välkommen till den charmiga staden Finnsnes, där äventyren börjar och naturen tar andan ur dig! Den nordnorska pärlan har mycket att erbjuda för den som vill ha en unik upplevelse. Med ön Senja som granne och bekvämligheten på Comfort Hotel® Finnsnes är detta en destination du inte vill missa.

Finnsnes är en fantastisk utgångspunkt för att utforska den storslagna ön Senja. För den som älskar naturen erbjuder Senja ett spektakulärt landskap med majestätiska fjäll, djupa fjordar och idylliska sandstränder. Vandra längs vackra leder, upplev midnattssolen på sommaren eller norrskenet på vintern.

Efter en dag fylld med äventyr är Comfort Hotel® Finnsnes den perfekta platsen att varva ner och ladda batterierna på. Hotellet erbjuder moderna och bekväma rum, bra service och god mat. Med en avslappnad atmosfär och alla bekvämligheter du behöver kommer du att känna dig som hemma när du njuter av din vistelse i denna pittoreska stad.

Hurtigruten, kanske Norges mest ikoniska reseupplevelse, lägger till här och ger möjlighet till oförglömliga äventyr längs kusten. Från Finnsnes kan du hoppa ombord och segla till mysiga hamnar längs Nordnorges kust och uppleva den vackra naturen och det rika kulturarvet i regionen.

Oavsett om du är ute efter friluftsliv, kulturella upplevelser eller bara en avkopplande semester vid havet, kommer Finnsnes med omnejd garanterat att uppfylla dina förväntningar. Ta dig tid att upptäcka denna dolda skatt och låt dig hänföras av dess charm och mångfald. En resa till Finnsnes och Senja kommer utan tvekan skapa minnen för livet.

Läs mindre
1 hotell i Finnsnes

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.