Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Strand Gjövik ,  Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjövik,  Norge

Quality Hotel Strand den perfekta hotellupplevelsen i hjärtat av Gjøvik. Hotellet har takrestaurang, steakhouse, bio och kulturcenter i samma byggnad, samt ett fräscht och innehålsrikt spa. Vi ordnar så du får en lyckad konferens eller en härlig weekend.

Quality Hotel™ Strand 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Strand

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

Vi erbjuder en frukostbuffé med många goda, hälsosamma och ekologiska alternativ - en riktig hotellfrukost! Frukosten serveras i restaurang Smag&Behag på 1:a våningen och ingår alltid i rumspriset när du bor hos oss.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag:  08.00 - 11.00

Parkering

Quality Hotel Strand erbjuder parkering i eget parkeringshus precis bredvid hotellet i korsningen Elvegata/Parkgata. Avgiften kan betalas i automaten eller läggas till på rumsnotan. Det finns även parkering på gatan.

Pool

Ta en simtur och njut av bekvämligheterna på Otium spa. Vårt spa har 18-årsgräns och 16-årsgräns i sällskap av vuxen. Barn är välkomna i poolerna i sällskap av vuxen hotellgäst i tidsperioderna fredag-söndag mellan kl. 08:00-13:00. Vi påminner om att barn, på samma sätt som vuxna, ska uppvisa god spa-etikett.

Entréavgift till spa

95 NOK för barn i sällskap med vuxen hotellgäst alla dagar 08:00 - 13:00.
135 NOK för hotellgäster
295 NOK för externa gäster under veckodagar
395 NOK för externa gäster under helger

Gym

Quality Hotel Strands gym ligger precis under receptionen och är utrustat med träningscykel, löpband och olika styrketräningsmaskiner. Varför inte köra ett träningspass innan du kopplar av i spaanläggningen? Om du är hotellgäst hos oss är det gratis att använda gymmet.

Öppettider gym:

Måndag - söndag: 06.00 - 23.00 

Ditt nyckelkort ger tillträde till träningsrummet.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Self-service check-in

Om du föredrar maskiner framför människor, eller bara inte har tid till att stå i kö, kan du checka in själv via våra smarta self-service stationer eller din telefon.

Lounge 24

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Lounge 24 vid lobbyn. Med Lounge 24 kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 NOK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 NOK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt medlemsnummer.

Övriga tjänster

  • tv
  • Konferenscenter
  • Mjukglassmaskin
  • Djur tillåtna
  • Restaurang
  • Spa
  • Bar

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.