Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Strand Gjövik ,  Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjövik,  Norge

Quality Hotel Strand den perfekta hotellupplevelsen i hjärtat av Gjøvik. Hotellet har takrestaurang, steakhouse, bio och kulturcenter i samma byggnad, samt ett fräscht och innehålsrikt spa. Vi ordnar så du får en lyckad konferens eller en härlig weekend.

Quality Hotel™ Strand 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Vi erbjuder en frukostbuffé med många goda, hälsosamma och ekologiska alternativ - en riktig hotellfrukost! Frukosten serveras i restaurang Smag&Behag på 1:a våningen och ingår alltid i rumspriset när du bor hos oss.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag:  08.00 - 11.00

Parkering

Quality Hotel Strand erbjuder parkering i eget parkeringshus precis bredvid hotellet i korsningen Elvegata/Parkgata. Avgiften kan betalas i automaten eller läggas till på rumsnotan. Det finns även parkering på gatan.

Self-service check-in

Om du föredrar maskiner framför människor, eller bara inte har tid till att stå i kö, kan du checka in själv via våra smarta self-service stationer eller din telefon.

Lounge 24

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Lounge 24 vid lobbyn. Med Lounge 24 kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

Gym

Quality Hotel Strands gym ligger precis under receptionen och är utrustat med träningscykel, löpband och olika styrketräningsmaskiner. Varför inte köra ett träningspass innan du kopplar av i spaanläggningen? Om du är hotellgäst hos oss är det gratis att använda gymmet. Entré till spa kostar bara 135 kronor, oavsett veckodag.

Öppettider gym:

Måndag - söndag: 06.00 - 23.00 

Ditt nyckelkort ger tillträde till träningsrummet.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Pool

Passa på att ta en simtur i Otium Spa under din vistelse på Quality Hotel Strand! Poolen har 18-årsgräns alla dagar förutom utvalda skollov och söndagar.

Entré till spat kostar 135 NOK för dig som hotellgäst. För andra gäster kostar entrén 235 NOK.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 NOK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 NOK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt medlemsnummer.

Övriga tjänster

  • tv
  • Konferenscenter
  • Mjukglassmaskin
  • Djur tillåtna
  • Restaurang
  • Spa
  • Bar

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.