Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Harstad Harstad ,  Norge

Quality Hotel™ Harstad

Harstad,  Norge

I Harstads nya stadsdel, Kaarbøkvarteret som ligger intill Hurtigrutskajen, finns Quality Hotel Harstad. Njut av utsikten över havet från The Social. Omgivet av havet, är hotellet perfekt för konferenser, familjeresor och kompisgänget. Välkommen!

Quality Hotel™ Harstad 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

På havspromenaden i anslutning till Hurtigrutskajen, i det nya och spännande området Kaarbøkvarteret ligger Quality Hotel™ Harstad. Med sina ståtliga 40 meter över havet är hotellet ett naturligt blickfång och Harstads högsta byggnad! Vi kan skylta med 180 hotellrum och 10 möteslokaler, där det största rummet har plats för hela 360 konferensgäster.

Det nya hotellet vid kajen

Quality Hotel™ Harstad ligger vid kajen i den nya stadsdelen Kaarbøkvarteret. Hotellet är en del av den spektakulära havspromenaden i anslutning til Hurtigrutskajen. Med sina 11 våningar och 40 höjdmeter erbjuder många av hotellets rum en havsutsikt som bara måste upplevas.

Mötesplatsen i Harstad

Det är i mötet mellan människor som magi uppstår och mystiska historier skapas. Omringat av ett historierikt hav ligger allt tillrätta för inspirerande konferenser, events och oförglömliga ögonblick. Storsalen, Atlantis, bjuder på flexibla lösningar och kan rymma upp till 340 personer. Hotellet har totalt 10 mötesrum i olika storlekar. I hotellets Q-zone kan du slappna av med en runda shuffleboard och olika spel. Visste du förresten att popcorn och mjukglass alltid är inkluderat när du har konferens hos oss?

The Social

Blir du hungrig av den friska havsluften kan du ta dig till hotellets restaurang som har en oklanderlig placering vid havskanten och bar med uteservering. I The Social kan du njuta av en fantastisk middag med Vågsfjorden precis utanför fönstret. Varesig du har med dig vänner, grannen, din stora familj, kollegor eller njuter av det goda livet på egen hand, kommer du alltid känna dig som hemma hos oss.

Häftigt, spektakulärt och magiskt

Allt du har hört är sant! Harstad erbjuder fantastiska naturupplevelser som du aldrig har upplevt tidigare. Drömmer du om en ordentlig fisketur? Padla kajak i azurblått hav? Eller kanske vill du klättra i höjder som ger dig en fantastisk syn? Harstad kan snabbt ge dig det vilorum som du inte visste att du behövde.

Det perfekta hotellet för familjer och idrottslag

I tillägg till central placering och faciliteter som shuffleboard och andra spel, har Quality Hotel™ Harstad sammanlagt 180 hotellrum, 377 sängar, 8 familjerum och flera rum med bäddsoffa. Perfekt för familjer eller andra stora sällskap.

Kontakt

  • Anna Elisabeths gate 8 9405 Harstad , Norge

Hitta till hotellet

Om Quality Hotel Harstad

Antal hotellrum

180 rum

Antal konferenslokaler

10 mötesrum

Avstånd till flygplatsen

45 km, ca 50 minuter

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.