Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Maritim Haugesund ,  Norge

Quality Hotel™ Maritim

Haugesund,  Norge

Quality Hotel Maritim har allt som du behöver. Rum, konferensfaciliteter, restauranger och centralt läge i Haugesund centrum. Här serveras prisvinnande frukost med utsikt över Smedasundet.

Quality Hotel™ Maritim 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Ett besök hos oss behöver inte bara innebära ett hotellrum med frukost. Är du hungrig, sugen på något gott eller på jakt efter något att släcka törsten med? Hos oss finns ett stort utbud av matställen att gå till direkt från rummet, under samma tak. Du behöver inte vara en hotellgäst för att ta del av restaurangerna - hotellet är en mötesplats för såväl övernattande gäster som semesterfirare. Hos oss är alla varmt välkomna!

Restaurang Gallionen

Välkommen till vårt stora vardagsrum! Här serveras frukost och Haugesunds största söndagsbuffé. Känner du lukten av nystekta ägg, färska norska "lapper" och nybryggt kaffe? Vår kock välkomnar dig med pocherat ägg och nybakat bröd. Hos oss står lokala råvaror i fokus med unika leverantörer som Kyvik, lax från Espevær och Skakkelaks, sylt från Tveit Gard, sirap från Lie Gård och ekologisk honung från Snill Bie på Bømlo. Utöver detta kan vi fresta med ett brett utbud av allergivänliga och gluten- och laktosfria produkter. Visste du att vår frukost är prisbelönt? Vi har faktiskt vunnit "Twinings Best Breakfast" flera år i rad. Kom in, slå dig ner, njut. 

När det varken är dags för frukost eller söndag serverar vi lunchbuffé för grupper, större sällskap och andra festligheter.

Café René

Med ett fantastiskt läge vid kajen hittar du Café René, ett populärt ställe med en meny full av smakrika rätter. Här serveras lunch, smårätter och huvudrätter mitt på kajen i Smedasundet. Om du inte hittar något som frestar dig på menyn kan du kika i vår färskvarudisk, här finns något för alla. Du kan välja bland frallor, kakor och andra sötsaker från husets konditori. Är du en person som letar rätt på de bästa brygghusen på Tripadvisor när du besöker en ny stad? Då behöver du inte leta länge till - vi vågar påstå att vi har byns bästa utbud av öl och annan god dryck med 13 olika öl på fat och över 170 flasköl, kombucha, té och mycket mer. Här finns något för alla, eller åtminstone för de flesta. 

Restaurang Naustet

I Haugesund är Naustets à la carte-restaurang det naturliga valet. Restaurangen är välkänd med en inspirerande och varierande meny med inslag av lokala mattraditioner, råvaror från havet och kötträtter. När det är säsong serverar vi traditionella rätter som färsk skrei, lutfisk och lokalt pinnekjøtt. Våra lokala konditorer ser till att du får en perfekt söt avslutning på ditt besök. 

Brovingens sällskapslokal

Här låter vi kreativiteten flöda - upplev det riktiga Haugalandet genom dina sinnen! Vi serverar färska råvaror, direkt från den lokala bonden eller fiskaren till din tallrik. Hos oss serverar vi 5- eller 6-rätters meny, med eller utan dryckespaket - du kan också välja ett alkoholfritt dryckespaket. Menyn ändras kontinuerligt, men behåller samma upplägg: Soppa - skaldjur/blötdjur - dagens fångst - lagrat lokalt kött - norska ostar och en härlig efterrätt från våra konditorer. 

Brovingen anordnar temakvällar flera gånger om året. Våra lärlingar kan antingen hitta på något roligt eller så kan vi hålla i en "Winemakers Dinner". Vi tar gärna emot förfrågningar på grupper om 15 personer eller fler, skicka gärna ett mail till oss.

Söndagsbuffé

Varje söndag serverar vi en kall buffé med skaldjur så som musslor, kräftor, lax, sushi och mycket mer från hav och land. Från land kan du hitta olika kötträtter och rikligt med tillbehör. Till barnen serverar vi några favoriter, om de har tid att äta det vill säga. Vi öppnar nämligen upp vårt lekrum där det finns något för barn i alla åldrar -  rutschkanor, leksaker, pussel, PlayStation och filmer.

Söndagsbuffén kan skilja sig åt vid våra temadagar och kan istället ta form som Familjejulbord, Halloweenfest, Påskbuffé eller en Julverkstad.

Kontakt

Restaurang Gallionen

Telefon: +47 52 86 30 30
Mail: q.maritim@strawberry.no

Boka bord här

Café René

Telefon: +47 52 86 30 30
Mail: q.maritim@strawberry.no

Boka bord här

Restaurang Naustet

Telefon: +47 52 86 30 30
Mail: q.maritim@strawberry.no

Boka bord här

Brovingen Sällskapslokaler

Telefon: +47 52 86 30 30
Mail: q.maritim@strawberry.no

Se 360°-visning av lokalen här!

Frukost - serveras i restaurang Gallionen

Måndag - fredag: 07.00 - 09.30
Lördag - söndag (och andra helgdagar): 08.00 - 11.00

Restaurang Naustet 

Måndag - lördag: 17.00 - 22.00

Café René

Måndag  - söndag: 11.00 - 21.30

Restaurang Gallionen

Söndagsbuffé: 13.00 - 16.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.