Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Maritim Haugesund ,  Norge

Se alla hotell i Haugesund, Norge

Quality Hotel™ Maritim

Haugesund,  Norge

Quality Hotel Maritim har allt som du behöver. Rum, konferensfaciliteter, restauranger och centralt läge i Haugesund centrum. Här serveras prisvinnande frukost med utsikt över Smedasundet.

Quality Hotel™ Maritim 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Quality Hotel™ Maritim, Haugesund! Har du några frågor innan ditt besök? Se gärna om du hittar svar här.

Parkering

Hotellet har inga egna parkeringsplatser, och det är inte möjligt att boka parkering på förhand. Däremot finns det gott om parkeringsmöjligheter runt hotellet. Dessa drivs av Apoca, Europark och Haugesund Parkering - se priser och betalningsvillkor där du parkerar. Ansvar över felparkeringar eller laddstationer ur funktion delas mellan bilägare och parkeringssällskap. Ring oss gärna på förhand om du är osäker eller behöver tips och råd över vilket parkeringsalternativ som passar dig bäst. P-hus Maritim Haugesund har laddplatser om du kommer med el-bil.

Bagagerum

Ankommer du tidigt eller reser du iväg sent? Hos oss kan du självklart förvara ditt bagage både före och efter din vistelse.

Wifi

När du bor hos oss har du alltid tillgång till trådlöst och öppet internet, oavsett vart du befinner dig på hotellet. Det är bara att surfa loss!

Gym

Kan du höra joggingskorna ropa åt dig från väskan, eller älskar du att starta dagen med ett rejält pass? Ta dig då ned till vårt gym i hotellets nedre etage! Har du mer lust till att vara ute, kanske ta en löprunda längs vattnet? Då är det bara att ta på sig skorna och gå ut utanför dörren, hotellet ligger nämligen precis intill vattnet.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel™ Maritim är ett kontantfritt hotell. För oss som jobbar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats, det minskar risken för rån, motverkar kriminell verksamhet samt ger personalen mer tid till våra gäster. För våra gäster och besökare innebär det trygghet genom en smidig och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor.

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Öppettider

Frukost - serveras i restaurang Gallionen

Måndag - fredag: 07.00 - 09.30
Lördag - söndag (och andra helgdagar): 08.00 - 11.00

Restaurang Naustet 

Måndag - lördag: 17.00 - 22.00

Café René

Måndag  - söndag: 11.00 - 21.30

Restaurang Gallionen

Söndagsbuffé: 13.00 - 16.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.