Medlemskap

5/34

Lily Country Club

I natursköna omgivningar i norska Kløfta, 30 minuter från Oslo och 15 minuter från flygplatsen Gardermoen, hittar du Lily Country Club. Med läge bredvid Miklagard Golfklubbs 18-hålsbana, stort konferenscenter, ett välutrustat spa, tre restauranger och två barer, kan du göra vistelsen till exakt vad du vill - och du behöver inte ens lämna området.

Läs mer om hotelletchevronDown

Lantligt och livligt


En kort biltur från Oslo centrum, och en ännu kortare biltur från Gardermoen, Oslos stora flygplats, ligger Kløfta - ett naturskönt område med vandringsleder och fågelkvitter. Lily Country Club speglar det avkopplande landskapet i sin arkitektur med stora, luftiga rum och ljusa allmänna ytor. Men låt dig inte luras av stillheten, här finns nog med aktiviteter för att aldrig ha långtråkigt. Efter en dag på golfbanan eller i spaet kan du njuta av en måltid inom- eller utomhus i en av de tre restaurangerna och avsluta kvällen med en drink i en av de två barerna och se ut över golfbanan. Parkera på hotellets egen parkering mot avgift, eller avtala transport med hotellet.


Fore!


Golfbanan på Miklagard är en av Norges största banor, och används vid turneringar i världsklass. Om du har grundkurs och medlemskap i en golfklubb rekommenderar vi att boka golfpaketet på Lily Country Club. Paketet inkluderar greenfee, så du kan släppa loss och njuta av en härlig dag på banan. Ska du arrangera en turnering, eller bokar du för en större grupp? Hotellet kan skräddarsy golfupplevelsen tillsammans med dig, så att ni får ut det mesta av vistelsen.


Business och avkoppling


Ska du arrangera konferens eller event? Kanske ett bröllop eller en större fest? Lily Country Club har en rad konferens- och mötesrum i olika storlekar, med plats för upp till 1200 deltagare. Inte nog med att eventet kan skräddarsys efter behov, det finns också möjlighet till transferbussar till och från Gardermoen flygplats för er bekvämtlighet. Efter mötesdagens slut finns bastu, hamam och massage tillgängligt i Lily Spa, eller så kanske du föredrar en yoga- eller boxningssession i det välutrustade gymmet.

tripAdvisor4.5 / 5140 omdömennewTab
breakfast

Frukost ingår

Frukost ingår alltid

golf

Norges bästa golfbana

Utsikt över Miklagards 18-hålsbana.

strawberry-web

Komplett resort

Golf, spa, möten, 3 restauranger och 2 barer

På hotellet

24h24 h reception

parkingTypeParkering

gymGym

conciergeConcierge

climateControlKlimatkontroll

acAir condition

petsAllowedHusdjur välkomna

hotelLoungeLobby lounge

workAreaArbetsområde

gardenTrädgård/Innergård

shuffleBoardShuffleboard

tableTennisPingis

laundryServiceTvättservice

golfGolfbana

priceTagLobby-shop

wifiGratis wifi

breakfastFrukost

restaurantSmallRestaurang

spaSmallSpa

luggageBagagerum

smokingNotAllowedRökning förbjuden

giftBenefitPresentbutik

Hitta till oss

Væringvegen 44

2040, Kløfta, Norge

Vägbeskrivning

Bra att veta

Våra erbjudanden