strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Utomhus pool på Lily Spa i Oslo.

Lily Spa – spahotell med extra allt utanför Oslo

Boka nu

I natursköna omgivningar, nära en av Norges bästa golfbanor, ligger Lily Country Club. Kommer du från centrala Oslo tar det en halvtimme att köra till hotellet, från Oslos flygplats Gardermoen bara tio minuter. Prova deras härliga spa och njut av bad och behandlingar, ät gott och upptäck naturen!

Alla gäster är lika viktiga

Lily Country Club gör personalen allt för att du ska känna dig välkommen och ompysslad. Här skapas många oförglömliga stunder som ger massor av energi till vardagens vanliga lunk. På restaurangerna serveras både klassiska och moderna rätter tillagade av kvalitetsråvaror. Utomhus finns en golfbana och många härliga vandringsleder. Tillbaka till Lily Spa igen väntar ett spa med bland annat hamam, bastu och massage.

Härliga spa- och skönhetsbehandlingar

Slappna av och stanna tiden en liten stund i Lily Spa. Du kan bland annat njuta av ett dopp i poolen, testa varma och kalla badtunnor, bada bastu och ta ett turkiskt ångbad. Miljön i spaet är vilsam och avslappnande så att du kan få en riktigt lugn och skön upplevelse, gärna med ett glas bubbel i handen. Här finns också möjlighet till träning. Lila Spa erbjuder gruppträningar med allt från yoga till boxning, personlig tränare och ett välutrustat och modernt gym.

Inomhus pool på Lily Spa i Oslo.Kallbad på Lily Spa i Oslo.Avkoppling i poolen på Lily Spa i Oslo.

Lily Spa

Oslo

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Vaeringvagen 44, 2040 Klofta, Norway
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 99 12 00
 • emailContactE-post
  hello@lilycountryclub.no
 • calendarBokning
  Boka nu