Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Grand Royal Narvik ,  Norge

Quality Hotel™ Grand Royal

Narvik,  Norge

Hotellet är öppet men genomgår just nu en renovering. Quality Hotel Grand Royal är ett konferenshotell som ligger 1 minut från Narvik tågstation och 5 minuter från Narvikfjällets skidanläggning. Bo i hjärtat av Narvik, nära butiker, natur och upplevelser!

Quality Hotel™ Grand Royal 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,1
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Grand Royal

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Hotel Grand Royal är stadens största hotell med massa spännande historia i väggarna. Vi ligger i centrum av Narvik, flygbussen stannar rätt utanför dörren. Välkommen till oss!

Om hotellet 

Checka in på det historiska och charmerande hotellet Quality Hotel™ Grand Royal! Med sina 139 hotellrum och en konferenskapacitet på upp till 500 deltagare, är vi inte bara ett ställe att bo på utan också en levande berättelse om Narviks rika arv.

Vi älskar upplevelser 

Du hittar oss i hjärtat av Narvik med gångavstånd till fjäll, fjord, köpcenter och museum. Vi hjälper dig gärna med att hitta aktiviteter som passar dig. Narvik har många spektakulära upplevelser att erbjuda, såsom vandring, skidåkning, golf, fjordcruise, tågtur och museum. Ditt eventyr venter rett utenfor døren!

Restauranger

Låt smakerna ta med dig på en resa! Njut av läckra rätter på våra unika restauranger. Hos Rallar'n Pub & Kro, en institution bland lokalbefolkningen, kan du njuta av saftiga kötträtter i en atmosfär som osar charm. Högst upp, bokstavligen, väntar Linken Restaurant & Bar med en himmelsk utsikt över fjäll och fjordar, där serveras en spännande blandning av spansk tapas med en nordnorsk tvist. Låt smaken av äventyr bli en del av din vistelse hos oss!

Konferens hos oss

För att du ska kunna få det som passar perfekt för ditt tillfälle kan du välja mellan 8 mötesrum i olika storlekar. Royal Hall är den största och kan husera omkring 500 deltagare..

Vår personal är tillgänglig för att hjälpa dig att organisera detaljerna. Läs mer om vår konferensavdelning.

Evenemang och sällskap

Vi går all in på smak och service! Vår passionerade personal står redo att ge dig den ultimata upplevelsen. Låt oss skapa magi på ditt nästa evenemang – vare sig det är bröllop, konfirmation, födelsedag eller minnesstund. Med vår expertis och dedikation kan du förvänta dig en oförglömlig tillställning som sätter guldkant på minnesvärda ögonblick.

Hotell med historia i väggarna

Vår historia är inte bara gammal, den är levande - från våra tidiga dagar i början av 1900-talet med vår roll som tyskt högkvarter under andra världskriget till idag då hotellet genomgår omfattande och spännande renoveringar! Varje vägg och korridor berättar en historia som vi är stolta över att dela. Följ med på en tids- och smakupplevelse på Quality Hotel™ Grand Royal, där varje detalj präglas av vårt spännande förflutna och vår ambition att skapa oförglömliga upplevelser idag.

Kontakt

  • Kongensgate 64 8500 Narvik , Norge

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Narviks station.

Buss

Buss till Narviks bussterminal.

Från EVE, Harstad-Narvik flygplats Evenes

Flygbussen stannar precis utanför hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Narvik Taxi,
telefon +47 07550.  

Om Quality Hotel Grand Royal

Antal hotellrum

139 st

Antal konferenslokaler

12 st - maxkapacitet 500 deltagare

Avstånd flygplats

EVE flygplats, 57 km,
ca 50 min med bil

Avstånd lokaltrafik

Narviks bussterminal: 400 meter

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.