Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Skifer Oppdal ,  Norge

Quality Hotel™ Skifer

Oppdal,  Norge

Quality Hotel Skifer ligger i centrala Oppdal, två timmar till Trondheim. Den häftiga naturen omger hotellet och dess 176 rum, konferensavdelning, restaurang och relaxavdelning.

Quality Hotel™ Skifer 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,2
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Skifer

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Hotel Skifer ligger mitt i Oppdal, två timmar söder om Trondheim. 176 rum, moderna och flexibla konferenslokaler, restaurang och relaxavdelning i en vacker miljö gör hotellet till en utmärkt plats för allt från möten och konferenser till semester och natursköna upplevelser.

Centralt i Oppdal

Här i centrala Oppdal, 545 meter över havet, omgiven av bergsområdet Trollheimen och Dovre nationalpark, ligger Quality Hotel Skifer. Från hotellet är det nära till både buss- och järnvägsstation och direkt utanför hotelldörrarna väntar köpcentrum, restauranger, kulturcentrum med biograf, bibliotek, pool och mycket mer.

Allt från dubbelrum till sviter

Våra 176 hotellrum är moderna, bekväma och inredda i mjuka, naturliga färger. Vi har rum för de flesta behov, välj mellan allt från dubbelrum till familjerum och sviter. Dessutom har vi 23 rum anpassade för funktionshinder. De flesta rummen har utsikt mot bergen och alla rum har fritt trådlöst internet och tv. Läs mer om våra olika rum här.

À la carte-restaurang med öppet kök och lobbybar

Vi vet att god mat, utvald dryck och nöjen är grunden för en bra vistelse. I hjärtat av hotellet hittar du vår à la carte-restaurang med öppet kök, där du kan se våra kockar skapa läckra måltider på regionens färska råvaror efter säsong. I lobbybaren kan du slå dig ner i en av soffgrupperna och njuta av lättare tilltugg och något gott att dricka. Läs mer om restaurangen här.

Varva ner i relaxavdelningen

Efter en händelserik dag kan det vara skönt att varva ner i vår relaxavdelning med duschar, fotbad, finsk bastu och ångbastu med utsikt över skidbackarna. Minera Velvære erbjuder även spabehandlingar om du vill ta hand om dig själv lite extra. Läs mer här.

Konferens eller event i en miljö utöver det vanliga

Quality Hotel Skifer har en modern och flexibel konferensavdelning med en totalkapacitet på upp till 300 personer. Vi hjälper dig gärna att fixa konferensen, kickoffen eller festen. Läs mer om våra konferens- och eventmöjligheter här.

En perfekt utgångspunkt för upplevelser, vinter som sommar

På gångavstånd från hotellet eller en kort bilresa bort finns ett av de största alpina områdena, mil efter mil preparerade för längdskidor på vintern, liksom ett antal vandrings- cykelleder under sommaren. Vi hjälper dig gärna med förslag på aktiviteter av alla slag. Förutom skidor och cykel finns curling, golf, fiske, myskoxesafari och forsränning samt många teambuildingaktiviteter.

Upplev hotellet

Hotellets karaktäristiska fasad är bygg av lokal skiffer och den speciella stenarten återkommer även i interiören. Tillsammans med sten, trä och ulltextilier skapas en varm och vänlig atmosfär.

Varmt välkommen till Quality Hotel Skifer!

Kontakt

  • Ola Setroms veg 35 7340 Oppdal , Norge

Hitta till hotellet

Tåg/buss

Till Oppdal Skysstasjon

Från Trondheim Lufthavn Værnes

Buss, tåg eller taxi/bil

Taxi

Vi rekommenderar Trøndertaxi +47 72 42 12 05

Om Quality Hotel Skifer

Antal hotellrum

177 st – 352 bäddar

Antal konferenslokaler

6 st – plats för upp till 300 personer

Avstånd flygplats

Trondheim Lufthavn Værnes: 160 km, ca 2 tim med bil

Avstånd lokaltrafik

Oppdal Skysstasjon: 400 m

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.