Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Oslo Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® Oslo

Oslo,  Norge

Granne med Oslos centralstation, flygtåget, Operahuset och Oslofjorden reser sig Clarion Hotel Oslo. Oslos hetaste hotell – med fokus på konst och upplevelser. Upplev ett unikt läge i framtidsområdet Bjørvika.

Clarion Hotel® Oslo 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,0
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Oslo

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Vill du bo mitt i Oslos hetaste område Bjørvika, mindre än 500 meter från Oslos centralstation, på ett splitternytt Clarion Hotel med fokus på konst, läcker mat och fantastiska hotellupplevelser? Välj nya Clarion Hotel Oslo.

Läckert läge vid Operan och Barcode

Clarion Hotel Oslo kan verkligen skryta med sitt unika läge. I det som kallas Oslos hetaste område, Bjørvika, ligger hotellet. Granne med det spektakulära Operahuset och nya Munchmuseet, som slår upp portarna 2020, framför designkvarteret Barcode och med kajläge vid Oslofjorden och Akerselvens mynning blir det inte mer rätt i Oslo än såhär.

255 rum, sviter och konferensfaciliteter

Till Clarion Hotel Oslo kan du komma både för en cityweekend i Oslo likväl som för den stora konferensen eller eventet. Här finns 255 hotellrum, två läckra sviter och konferenskapacitet för 1200 personer utspritt över 1500 kvadratmeter. Den största lokalen är enorm och har plats för hela 400 personer i biografsittning. Förutom läckra rum och möteslokaler kommer vi också kunna erbjuda ett stort gym på hotellet.

Shutter Bar

I Shutter Bar kan du njuta av mat och dryck av hög kvalité. Hit är du hjärtligt välkommen varesig du är gäst på hotellet eller inte. Under sommarhalvåret kan du slå dig ned på uteserveringen som ligger mot Akerselva.

Oslos nya konsthotell

På Clarion Hotel står stämningen, konst och kultur alltid i centrum och så även på Clarion Hotel Oslo. Det här blir stadens nya galleri, med en permanent konstsamling som kompletteras med utställningar och evenemang, i tätt samarbete med Oslos kulturinstitutioner. Även i inredningen tar konsten plats. Se fram emot design i världsklass och den senaste konsten.

Adress & kontaktuppgifter

  • Dronning Eufemias Gate 15 0191 Oslo , Norge

Om Clarion Hotel Oslo

Antal hotellrum

250 st

Antal konferenslokaler

13 st - plats för upp till 400 deltagare

Avstånd flygplatser

Gardermoen: 50 km, ca 40 min

Hitta till hotellet

Buss/spårvagn

Hållplats Bjørvika för både buss och spårvagn

Från Gardermoen

Flygtåg till Oslo S

Taxi

Vi rekommenderar Oslo Taxi, telefon +47 023 23.

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.