Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Expo Fornebu ,  Norge

Quality Hotel™ Expo

Fornebu,  Norge

Quality Hotel Expo är ett annorlunda konferenshotell, som ligger i gröna omgivningar, med sjön som närmsta granne, i centrumnära Fornebu. Hos oss möts människor för såväl inspiration som rekreation.

Quality Hotel™ Expo 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,1
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Expo

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Hotel Expo är ett konferenshotell i Fornebu, i utkanten av Oslo. Här vill vi skapa en miljö för att odla innovation och inspiration. Vi kallar det en idéfabrik. 

Velkommen til Quality Hotel Expo

I vackra Fornebu, 15 minuter från centrala Oslo, ligger moderna och flexibla Quality Hotel Expo. Med naturliga inslag från grönska och hav och en smakrik upplevelse i restaurangen är allt på sin plats för en fantastisk vistelse. Quality Hotel Expo är inte bara ett konferenshotell, vi passar lika bra för möten och konferenser som för semester - både för vuxna och barn. Och med vårt unika läge direkt vid Telenor Arena kombineras en kulturell upplevelse med fördel med en övernattning hos oss. Här kan du se alla våra hotell i Oslo.

I närområdet

När du bor på Quality Hotel Expo behöver du inte välja mellan shopping i storstan eller sol och bad. Här finns möjligheter till båda. Bussen till centrala Oslo stannar precis utanför hotellet och avgår var 6-10 minut. Så upplev allt som Oslo har att erbjuda av museum, restauranger, barer och massa annat. Varför inte ta en båt ut till de mysiga öarna ute i Oslofjorden?

Vill du sola och bada så hittar du några av Oslos bästa stränder här ute i Fornebu. I närheten av hotellet ligger även Fornebu S köpcenter, som är en av världens mest miljövänliga köpcenter, här hittar du allt du kan tänkas behöva.

Vi kan konferanser!

Quality Hotel Expo är ett unikt och flexibelt konferenshotell i Oslo-området. Med det centrumnära läget Fornebu kan vi erbjuda vackra omgivningar med fjorden som närmsta granne. Hos oss upplever du modern skandinavisk design och atmosfär, grönområden, bra belysning och högeffektiv ventilation som skapar harmoni mellan natur och teknologi, mellan kunskap och kreativitet. Våra faciliteter med marknadsledande teknologi har som mål att lyfta fram dina bästa idéer genom teamwork, lärande och utveckling. I samarbete med duktiga medarbetare och partners skräddarsyr vi ditt event, hjälper er att ta er till nya höjder och ser till att det blir en stor succé! 

Mat och dryck

Hotellets restaurang The Social Bar & Bistro serverar klassiska bistrorätter med en modern twist. Den trevliga menyn ger dig inte bara en matupplevelse som smakar gott, men också är själva källan till energi, mod och begeistring. Här hittar du även goda drinkar och ett brett urval av öl och vin. 

Sweet Dreams Stay

Strawberry samarbetar med UNICEF och arbetar aktivt för att så många barn som möjligt ska slippa bli utsatta för människohandel. Detta kallar vi Sweet dreams! Tillsammans med våra gäster ska vi bidra till att barn i hela världen ska få fler nätter i trygghet. Genom projektet ger vi barn en säng att sova i, ett omhändertagande och möjlighet att gå i skolan. När du bor hos oss 2 nätter eller fler kan du välja Sweet Dreams Stay genom att tacka nej till rumsstädning. För varje rum som tackar nej skänks 10 SEK till UNICEF. Your SWEET DREAMS makes children dream sweet. 

Kontakt

  • Snarøyveien 20 1360 Fornebu , Norge

Hitta till hotellet

Med buss

Buss 24, 28, 31, 40 eller 81 mot Snarøya,
gå av vid Fornebuparken.

Från Oslo Flygplats Gardermoen

Ta Flytoget till Lysaker. Byt där til buss 24, 28, 31, 31E eller 81 till Fornebuparken.

Från Oslo S (centralstationen)

Buss 31 eller 31E mot Snarøya från Jernbanetorget.

Om Quality Hotel Expo

Antal hotellrum

301 dubbelrum

Antal konferenslokaler

12 st - plats för upp till 1000 deltagare
Plats för utställare vid mässa.

Avstånd Gardermoen flygplats

57,4 km - ca 40 minuter med bil och ca 30 minuter från Lysaker station.

Avstånd Oslo S

9,4 km - ca 20 minuter

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Fornebuparken: 25 - 50 meter från hotellet.

Resan till Oslo S tar ca 20 minuter.

Nationaltheatret och Aker Brygge ligger ungefär 15 minuter från hotellet.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.