Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg ligger 50 minuters bilväg från Oslo och är ett av Norges största familje- och konferenshotell. För familjebesökaren finns Superland och Badeland. Konferensgäster kan mötas i våra moderna lokaler.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Sarpsborg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

På Quality Hotel i Sarpsborg är vi måna om att vuxna såväl som barn ska få upplevelser som ger minnen för livet. Vi är barnens hotell, med Superland, och konferenshotell med fokus på aktiviteter och upplevelser.

Upplevelsekonferens

Vi har en konferensavdelning med flexibla rum och modern teknik. Vi har både stora och små, enkla och exklusiva rum. Oavsett om det är en traditionell sammankomst eller ett nyskapande, kreativt möte du ska ha, så kan du ha det hos oss. Vi har avancerad teknik, kompetens och ett dedikerat team. Konferenser där du även får en upplevelse utöver det vanliga står i fokus hos oss.

The Social Bar & Bistro

Under en period i sommar, mellan 29 juni till 11 augusti är The Social Bar & Bistro stängt. Då erbjuder vi i stället en buffé i vår restaurang.

I The Social Bar & Bistro serveras bistrorätter av högsta klass. Det finns också möjlighet att hyra lokalerna för egna arrangemang. Restaurangen är uppdelad i olika rum av varierande storlek, och erbjuder möjligheter för alla tillfällen.

Superland och Badeland

Välkommen till Superland och Badeland! Här finns massvis av aktiviteter som passar både stora och små. Badeland är vårt 2000 kvm stora badparadis, där du kan skapa nya upplevelser till minnesbanken. Vill du veta mer om Superland och Badeland, kan du kika på våra Barnens Hotell-sidor för information och öppettider. Entré ingår inte i övernattningspriserna, men som hotellgäst får du rabatterat pris på ingång till Superland och Badeland när du köper biljetter i hotellreceptionen.

Träning

Våra hotellgäster över 16 år tränar gratis på vårt Family Sports Club. Gymmet ligger i toppmoderna lokaler och är välutrustat. Vi lånar ut träningskort i hotellreceptionen, i ett begränsat antal. Läs mer om gymmet här.

INSPIRIA Science Center

Ett vetenskapscenter som handlar om kunskap - här kan du leka dig smart! INSPIRIA Science Center är vår närmaste granne.

Läge, parkering och laddning av elbil

Quality Hotel Sarpsborg ligger i den norska staden Sarpsborg, ungefär 50 minuters biltur från Oslo. Du kan läsa mer om Sarpsborg här.

Vi har en stor parkeringsplats precis utanför hotellet. Parkering är gratis i en timme, därefter är priset 15 kr per timme och 60 kr per dygn - vid sammanhängande parkering. Kör du ut och in igen, börjar taxan på nytt.

Behöver du ladda bilen? Precis vid sidan av hotellet ligger INSPIRIA Ladepark, här kan du ladda extra grönt och extra billigt. Betalning sker hos INSPIRIA på deras automater.

Kontakt

  • Bjørnstadveien 20 1712 Sarpsborg , Norge

Hitta till hotellet

Med tåg

Ta tåg till Sarpsborg. Från centrum är det fem minuter med taxi eller buss till hotellet.

Med buss

Hållplats Quality Hotel Sarpsborg ligger precis utanför hotellet. Hit går det buss både från Oslo och från Sarpsborg centrum.

Med taxi

Det tar ca fem minuter med taxi från Sarpsborg centrum. Beställ på Taxisentralen, telefon 02600.

Om Quality Hotel Sarpsborg

Antal hotellrum

260 st - 720 bäddar

Antal konferenslokaler

24 st - plats för över 2000 deltagare

Avstånd flygplats

1 timme och 40 minuter med bil till/från Oslo Lufthavn Gardermoen

Avstånd kollektivtrafik

Närmaste busshållplats ligger precis utanför hotellet.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.