Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Olavsgaard Skjetten ,  Norge

Quality Hotel™ Olavsgaard

Skjetten,  Norge

Quality Hotel Olavsgaard är ett konferenshotell i herrgårdsstil, beläget mellan Oslo och Gardermoen. Hotellets läge och moderna konferenslokaler gör det till en naturlig mötesplats för hitresta gäster från hela regionen.

Quality Hotel™ Olavsgaard 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Dagens viktigaste måltid! Välj och vraka bland det stora utbudet på vår frukostbuffé. Det finns även gott om ekologiska alternativ. Frukosten ingår alltid i ditt rumspris.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag: 07.00 - 10.30
Söndag: 08.00 - 10.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

Du parkerer gratis när du bor hos oss når du bor hos oss på Quality Hotel Olavsgaard! Vi har ett stort antal platser precis utanför hotellet och du behöver inte tänka på parkeringsbevis. Vi erbjuder också handikapplatser och platser för elbilar.

Gym

På Quality Hotel Olavsgaard erbjuder vi hotellgym med löpband, multiträningsmaskin och spinningcykel. Vi har också kartor över bra cykelspår- och leder på 5 – 25 km. Trots att vi har nära till kommunikationer och förbindelser finns naturen nära tillhands.

Öppettider - hotellgym

Alla dagar: 05.00 - 23.00 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Tvättservice

Behöver du få dina kläder tvättade? Vi erbjuder tvättservice. Lämna tvätten i receptionen senast kl. 08.30 så får du tillbaka kläderna rena samma eftermiddag. Kontakta oss för mer information. Tvättmaskin och torktumlare finns på hotellet om du vill tvätta på egen hand. Vi säljer tvätt- och sköljmedel i receptionen.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 NOK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 NOK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Wifi

Alla Quality Hotel Olavsgaards hotellrum och publika ytor har kostnadsfritt trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt medlemsnummer. Superenkelt!

Övriga tjänster

 • Joggingrunda
 • Utomhusparkering
 • tv
 • Konferenscenter
 • Popcornmaskin
 • Mjukglassmaskin
 • Kaffekokare på vissa rum
 • Restaurang
 • Rökfritt
 • Bar
 • Café

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.