Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer Steinkjer ,  Norge

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Quality Hotel Grand, Steinkjer är ett konferenshotell i hjärtat av Steinkjer, med 113 hotellrum, 7 konferenslokaler, restaurang och bar. Hos oss kan du anordna konferenser, möten och event för upp till 400 personer.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,1
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Grand, Steinkjer

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Vi önskar att bli ihågkomna för goda matupplevelser! Därför ändrar vi våra menyer ofta så att vi kan erbjuda dig de bästa råvarorna som de olika säsongerna har att bjuda på.

Frukost

Vi bjuder på en frukostbuffé med många goda, hälsosamma och ekologiska alternativ - Det är viktigt att tänka på att frukosten är dagens viktigste måltid - här finns varierad kost som håller energinivån uppe hela dagen.

Lunch

De flesta veckodagar serverar vi en tvårätters lunch eller buffé på beställning i vår restaurang. Lunch är inkluderat i dagspaket och helpension för alla konferensgäster, men går också att beställa separat. 

Restaurang

Vi ändrar våra menyer ofta, vilket ger oss en unik möjlighet att använda de bästa råvarorna som de olika säsongerna har att bjuda på. En kväll hos oss är en härlig avslutning på en lång konferensdag, en middag med familjen, eller för alla som vill unna sig något extra.

Lobbybar

Lobbybaren är hotellets inofficiella mötesplats. Här kan du slå dig ner med en kaffe, ett glas vin eller en god drink. Varför inte passa på att smaka på vårt lokalbryggda öl? 

Catering

Vårt köksteam kan konsten att imponera med sin matlagning. Vi kan hjälpa dig med mat och dryck till alla typer av arrangemang; födelsedagar, dop, bröllop, minnestunder och konfirmation. Vi garanterer kvalitet i alla led så du kan slappna av och umgås med gästerna. Catering från Grand gör eventet komplett!

Menyer med det lilla extra

Kontakta oss så skräddarsyr vi menyn efter dina önskemål!

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bordsbokning
på +47 74 16 47 00 eller via q.steinkjer@strawberry.no.

Frukost

Måndag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - söndag: 07:30 - 10:30

Restaurang

Måndag: 11.00 - 22.00
Tisdag: 11.00 - 22.00
Onsdag: 11.00 - 22.00
Torsdag: 11.00 - 22.00
Fredag: 11.00 - 22.00
Lördag: 17.00 - 22.00
Söndag: -

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.