Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Richard With Stokmarknes ,  Norge

Quality Hotel™ Richard With

Stokmarknes,  Norge

Quality Hotel Richard With öppnade i maj 2023. Omgivet av havet, med ett läge på kajen i Stokmarknes, är hotellet perfekt för konferenser, familjeresor och kompisgänget. Här kan du hoppa i havet och slappna av i vår flytande bastu. Välkommen!

Quality Hotel™ Richard With 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Richard With

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

I maj 2023 öppnade Quality Hotel™ Richard With. Med bästa läget direkt vid kajen i Stokmarknes, mitt i Norges mest exotiska naturpärla - ögruppen Vesterålen, är hotellet den perfekta utgångspunkten för att utforska Nordnorge. Med fängslande utsikt, mat med rötter från lokala traditioner och lokaler för inspirerande möten är vi ett spännande hotell som bjuder på mer än bara övernattning.
Mitt i hjärtat av Vesterålen

Quality Hotel™ Richard With ligger mitt i hjärtat av ögruppen Vesterålen, närmre bestämt i Stokmarknes. Hotellet speglar sig vackert i havet som brusar precis utanför. Från hotellet tar det bara 8 minuter till den lokala flygplatsen, Stokmarknes Lufthavn, och Hurtigrutemuseumet ligger bara ett stenkast bort. 

Har du någon gång sett ett naturprogram från Nordnorge och tänkt: någon gång vill jag också stå i fören på en fiskebåt, känna havsstänk i ansiktet och saltsmak i munnen, medan jag spanar ut mot horisonten efter en val eller havsörn. Kanske drömmer du om att paddla kajak en solig dag på ett stilla och djupblått hav. Eller älskar du, likt en bergsget, att bestiga den ena fjälltoppen efter den andra? Behöver vi berätta att en bergsvandring här blir en magisk upplevelse och garanterat ett minne för livet? Som sagt, Vesterålen och Quality Hotel™ Richard With är en naturlig utgångspunkt för alla exotiska skatterna som Nordnorge har att erbjuda. 

Smaken av Nordnorge

Restaurang 1893 hittar du precis vid strandkanten, hit är du alltid hjärtlig välkommen för att njuta av fransk-nordisk mat med inspiration från det franska köket. Här erbjuds du en varierad och välkomponerad à la carte-meny baserad på lokala råvaror. Känn dig som hemma i baren, Bar 1893, med havsutsikt och något gott i glaset. Vi ses! 

Boka bord här

Konferenser och möten

Med sina åtta våningar är Quality Hotel™ Richard With Vesterålens största hotell och en del av den inbjudande hamnpromenaden i Stokmarknes. Hotellet blir en ny och flexibel mötesplats för stora och små anledningar. 

Hotellet är ett ledande affärs- och konferenshotell med eventsalen Stoheia i spetsen, Storheia rymmer upp till 150 popcornätande konferensgäster samtidigt. Quality Hotel™ Richard With erbjuder även sex flexibla mötesrum i olika storlekar, alla med den senaste tekniken imon ljud, ljus och bild. Workshop, konferens eller bröllop? På Quality Hotel™ är vi mötesexperter och ser till att ditt event blir en sömlös upplevelse. Du vet väl också att det alltid ingår popcorn, mjukglass och kaffe till alla våra konferensdeltagare? 

154 hotellrum med vilopuls

Quality Hotel™ Richard With har 154 rum varav alla är inredda i tråd med hotellets vackra omgivning, till hjälp har vi arktekten Nina Haeg. Flera rum har enastående utsikt över blått hav och nordnorsk natur. Vill du unna dig lite extra lyx kan du boka en av våra fem eleganta sviter eller ett deluxerum! 

Träning och flytande bastuflotte

Ja, du läste rätt. Ett dopp i havet efterföljt av ett varmt besök i vår flytande bastuflotte sätter garanterat guldkant på dagen, eller morgonen - om du är den typen. Och för dig som menar att avkoppling är synonymt med att bränna kalorier har vi ett gym som är öppet dygnet runt. Eller varför inte ge dig ut på en vacker löptur mellan fjälltopparna, det är inte långt mellan alla Instagramvänliga ögonblick i Vesterålen. 

Hurtigrutens födelsestad 

Destinationen med gyllene norrsken och fantastiska naturupplevelser är också födelsestaden för Hurtigruten. Företagaren Richard With, som hotellet även är döpt efter, grundade Hurtigruten på Nordnes (också känt som Richrad Withs plats), där hotellet nu ligger. Stokmarknes är självklart en av platserna som Hurtigruten stannar på under den vackra resan mellan Bergen och Kirkenes.

Spektakulära upplevelser

Ett hav av upplevelser väntar på dig i Vesterålen! Vad sägs om valsafari eller en fartfylld färd med ribbåt på de nordnorska vågorna? Eller upptäcka den äventyrliga Trollfjorden, omgiven av branta fjäll som sträcker sig så högt som 1000 meter över havet. Quality Hotel™ Richard With är också startpunkten till naturpärlor som Storheia, Møysalen, Raftsundet, vita stränder och de otaliga fjälltoppar som borde stå på din bucketlist när du besöker Nordnorge.

Varmt välkommen!

Kontakt

  • Havnegata 2 8450 Stokmarknes , Norge

Restaurang 1893

Missa för allt i världen inte maten, drycken och utsikten på Restaurang 1893! Läs mer om restaurangen här.

Boka bord här

Du når oss också på mail: restaurant1893@strawberry.no eller telefon: +47 480 89 048

Hitta till hotellet

Taxi

Vi rekommenderar Hadsel taxi: +47 07550

Hurtigruten

Hamnen där Hurtigruten lägger till ligger ca 250 meter från hotellet. 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.