Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Tønsberg Tönsberg ,  Norge

  • Gym och närbild av fria vikter på Quality Hotel Tønsberg i Norge
  • Gym med vikter, pilatesbollar och träningsmaskiner på Quality Hotel Tønsberg i Norge

Quality Hotel™ Tønsberg

Tönsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg är ett modernt familje- och konferenshotell i Tønsberg. Med sitt vackra läge och unika arkitektur smälter hotellet in i den havsnära miljön.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Tønsberg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Hotel Tønsberg är ett konferens- och rekreationshotell som kombinerar det bäst av moderna bekvämligheter och tradition i en havsnära miljö. Njut av moderna lokaler, flera restauranger och relaxavdelning med pool.

I samband med renoveringen på hotellet kommer det vara en period med bullrigt arbete mellan 09.00 - 19.00 varje dag. Vi introducerar också ett nytt koncept på taket som inkluderar möjligheten för att köpa tillgång till bassängområdet. Mer information om detta erbjudande kommer bli tillgängligt närmare öppningsdatumet i juni. Vi ber om förståelse för detta och önskar dig en trevlig vistelse!

Läge i Tønsberg

Hotellet ligger väl placerat i närheten av restauranger och uteliv, med en härlig utsikt, mitt på bryggan i Tønsberg. Närmsta granne är Foynhagen, som har ett fullspäckat konsertprogram hela sommersäsongen. Här kan du alltså få med dig en rad kända artister och en härlig stämning, och därefter hoppa rätt ner i sängen när sömnen kallar.

Konferenser och event

Hotellet har en toppmodern konferensavdelning med 25 konferenslokaler. Vi kan ta emot totalt 1000 personer. Lokalerna är funktionellt inredda och utrustade med modern konferensutrustning och teknik. Tack vare vårt läge bredvid Oseger kulturhus kan vi hjälpa till att anordna stora mässor, stämmor, kickoffer, fester och andra större event. Läs mer om konferensmöjligheter.

Brasserie X og Bar X

Vi älskar god mat och dryck lika mycket som du gör och erbjuder hela tre restauranger och en bar, däribland restaurangkonceptet Brasserie X, som utgår från goda, okomplicerade och smakrika måltider lagade från grunden. Här möts nordisk mattradition och fransk brasseriekultur i en avslappnad stämning. Hotellets informella restaurang och bar är läckert bågformad över två våningsplan, med fönster från golv till tak. Både Brasserie X och Bar X har vacker panoramautsikt över havet och båtarna på väg in och ut ur Tønsbergs hamn. Välkommen in för smakfulla upplevelser i en vacker, havsnära miljö.

Gym, utomhuspool och relaxavdelning

Med gym, relaxavdelning och pool på taket (öppen under sommarsäsongen: juni till september) finns alla möjligheter för ett lugnt och avkopplande dopp eller ett intensivt träningspass. Använd din rumsnyckel för inträde till gymmet. 
I samband med renoveringen introducerar vi ett nytt koncept på taket som inkluderar möjligheten för att köpa tillgång till bassängområdet. Mer information om detta erbjudandet kommer bli tillgängligt närmare öppningsdatumet i juni. Läs mer om fasiliteterna här.

Kontakt

  • Ollebukta 3 3126 Tönsberg , Norge

Hitta till hotellet 

Från Sandefjord flygplats, Torp

Flygbuss eller tåg till Tönsbergs station.

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Buss eller tåg till Tönsbergs station.

Om Quality Hotel Tønsberg 

Antal hotellrum

292 st - 575 bäddar

Antal konferenslokaler

25 st - plats för 1000 deltagare 

Avstånd flygplatser

Sandefjord flygplats, Torp: 30 km
Oslo flygplats, Gardermoen: 150 km 

Avstånd lokaltrafik

Tönsbergs station: ca 5 min promenad.

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.