Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Augustin Trondheim ,  Norge

Quality Hotel™ Augustin

Trondheim,  Norge

Quality Hotel Augustins har en rik historia som sträcker sig ända från 1915. Hotellet är centralt beläget i Trondheim med sina 136 rum, eget konferensområde med möjligheter till evenemang, fester och andra sällskap.

Quality Hotel™ Augustin 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,3
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Augustin

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Hotel Augustin är ett modernt konferenshotell med perfekt läge vid köpcentret Trondheim Torg, i den gamla delen av Trondheim centrum.

Mitt i Trondheim

Hotellets läge är perfekt för att uppleva Trondheim. Härifrån har du nära till den berömda Nidarosdomen, Ärkebiskopsgården och Kristiansten Fästning. Dessutom ligger Trondheim Torgs shoppingcenter och stadens alla barer, restauranger och klubbar runt hörnet. Här kan du läsa mer om Trondheim.

Kultur och natur

I Trondheim arrangeras varje år flera olika musikfestivaler och sommartid spelas utomhusteater och utomhusopera. Trondheims konstmuseum bör man inte missa och för den som vill fiska bjuder Nideälven på Norges bästa lax- och öringsfiske.

Hotell med historia

Quality Hotel Augustin har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1915, då hotellet öppnade under namnet Grand Hotel. I dag är Augustin ett modernt cityhotell med 134 bekväma rum.

Nidarossviten

Planerar du något alldeles extra? Vår svit på 120 kvadratmeter är inredd i en tidlös och elegant stil, perfekt för en vistelse utöver det vanliga. Sviten har ett vardagsrum med sittgrupp, tv, och ljudanläggning samt ett stort sovrum med egen sittgrupp och utsikt över Trondheim. Två badrum med jacuzzi och massagedusch, badrockar, tofflor och lyxiga badrumsprodukter. Kontakta oss för mer information och bokning av Nidarossviten.

Konferens

Vår konferensavdelning erbjuder 15 möterum i olika storlekar. Vårt läge, mitt i Trondheim, gör hotellet till ett perfekt ställe för konferenser och event. Det är dessutom enkelt att ta sig till och från Trondheims flygplats - flygbussen stannar 20 meter från hotellet.

Restaurang

Restaurangen serverar förutom frukost även lunch och middag för större sällskap, och hjälper dig gärna planera affärsluncher, kickoffer eller temafester. 

Cash free

Quality Hotel Augustin är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Kongensgate 26 7011 Trondheim , Norge

Hitta till hotellet

Buss

Buss till hållplats Torget.

Från Trondheims flygplats

Flygbussen stannar 20 meter från hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Trønder Taxi,
telefon +47 07373 eller Norges Taxi, telefon +47 08000

Om Quality Hotel Augustin

Antal hotellrum

134 st - 265 bäddar

Antal konferenslokaler

8 st - maxkapacitet 140 personer i största lokalen.

Avstånd flygplats

Trondheims flygplats: 32 km,
ca 27 minuter med bil

Avstånd lokaltrafik

Trondheims centralstation: 1 km
Busshållplats Torget: 30 m

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.