Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Panorama Tiller ,  Norge

Quality Hotel™ Panorama

Tiller,  Norge

Quality Hotel Panorama är ett modernt konferenshotell 7 km söder om Trondheim. Det finns goda bussförbindelser och parkering. Med ett shoppingcenter i närheten och flera aktivitetsmöjligheter för både stora och små, blir ditt besök innehållsrikt.

Quality Hotel™ Panorama 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,6
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Panorama

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Hotel™Panorama kommer till hösten öppna upp som ett fullservicehotell igen. Under juli 2024 öppnar vi upp det nya tornet som har fönster från golv till tak, och en varm och inbjudande atmosfär.

Hotellets läge

Hotellet ligger ett stenkast från Trondheim, endast 7 km söder om centrum. Vi har parkeringsmöjligheter och goda bussförbindelser till flera destinationer i runt om Trondheim, och du behöver inte åka långt för trevliga upplevelser.

Quality Hotel™ Panorama är omgivet av spännande aktiviteter för stora och små. Vad sägs om att köra gokart den ena dagen och besöka en trampolinpark med familjen den andra? Tycker du om att shoppa? Då är detta hotell perfekt för dig, härifrån har du nämligen med gångavstånd till flera olika köpcentrum. Eller varför inte ge sig ut på en skogspromenad i Tiller, Vassfjellet eller Granåsen – där det finns många möjligheter för en aktiv dag i vacker natur. Är du mer sugen på hav och strand? Hotellet ligger inte långt från en av de finaste stränderna i Trondheim. Nämligen Öysand, med sin 2 km långa och vita sandstrand passar det perfekt för en solig dag. Här kan du kitesurfa, spela volleyboll, grilla eller bara njuta av en härlig sommardag.

Möten och konferens

Nu är det inte länge kvar till vi kan ta emot våra konferensgäster igen. Vi öppnar våra lokaler för möten och konferenser igen i augusti 2024. Då kan vi välkomna er in i vår 2000 kvm stora kongressal. Med stora glaspartier, mysiga loungeutrymmen och elegant design hoppas vi på att bli ert naturliga val när ni ska ha nästa konferens. Vi har plats för upp till 850 popcorn- och mjukglassätande gäster i vår största sal, och totalt kommer vi att kunna erbjuda 18 mötesrum i olika storlekar och former.

Du kan se mer om våra planer i en film här.

The Social Bar & Bistro

I augusti öppnar vi också upp vår nya restaurang, The Social Bar & Bistro. Här är menyn gjord för att erbjuda klassiska bistrorätter med en modern twist. Oavsett om du är sugen en liten munsbit eller en stor härlig måltid, så har vi något för alla. Börja med smakfulla snacks eller en tallrik fylld av italienska delikatesser. Våra huvudrätter är ett måste att prova – allt från klassiska pastarätter till några av våra gästers all-time favoriter som Caesarsalladen och vår saftiga hamburgare, perfekt för alla tillfällen.

327 hotellrum

I tillägg till konferens och ny restaurang öppnar vi även upp dörrarna till totalt 327 hotellrum i augusti 2024. Vi kommer att erbjuda fem sviter, många härliga superiorrum och flera hotellrum som passar perfekt för dig som är på språng. Från den ena sidan av tornet ser du Trondheimsfjordens vackra färger och på den andra sidan av tornet ser du ut över levande landskap med höga berg och djupa dalar. Här kan du verkligen koppla av oavsett utsikt. Våra sviter består av två våningar och är placerade högst upp i båda tornen. Här sover du som Törnrosa och vem vet... kanske dyker drömprinsen också upp.

Upptäck Trondheim

Vill du se mer av stan när du är i Trondheim? Läs mer här.

Kontakt

  • Ivar Lykkes vei 1(Trondheim syd) 7075 Tiller , Norge

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Tronheim centralstation. Gå fem minuter till busshållplatsen "Olav Tryggvasons gate 1" och ta buss 1 till Tillerterminalen.

Buss

Metrobuss 1 går igenom Trondheim centrum ungefär var 10:e minut. Kliv av vid Tillerterminalen som ligger precis vid hotellet.

Från Trondheims flygplats, Værnes

Flygbuss till Nidarosdomen. Byt till metrobuss 1 och åk till Tillerterminalen som ligger precis vid hotellet. Alternativt flygbuss till Lerkendal och sedan taxi.

Taxi

Vi rekommenderar Norgestaxi,
telefon +47 08000 eller Trøndertaxi,
telefon  +47 07373

Om Quality Hotel Panorama, Trondheim

Antal hotellrum

127 st - 200 bäddar

Antal konferenslokaler

Vi renoverar hotellet och alla konferenslokaler är ur bruk fram till 1 augusti 2024.

Avstånd flygplats

Trondheims flygplats, Værnes: 37,6 km, ca 35 min med bil

Avstånd Trondheims centralstation 

11,2 km - 14 min med bil

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.005 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.