Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Prinsen Trondheim ,  Norge

Quality Hotel™ Prinsen

Trondheim,  Norge

Välkommen till Quality Hotel™ Prinsen! Hotellet ligger i hjärtat av Trondheim centrum och är ett nytt vardagsrum. Hotellet har en stor nyrenoverad konferensavdelning och flera spännande restauranger samt bar.

Quality Hotel™ Prinsen 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

I staden som ofta benämns som "Norges rockigaste stad", nämligen Trondheim, öppnarde Quality Hotel™ Prinsen i början av januari 2023. Hotellet har perfekt läge för konferenser, utflykter och inte minst matupplevelser. Gillar du att bo där allt händer? Tur att vi finns! För när du bor på Quality Hotel™ Prinsen kan du gå torrskodd från rum till kurs, sällskapslokaler, restauranger, pub och barer.

Vår nya samlingspunkt i Trondheim

Quality Hotel™ Prinsen har 122 stilrena rum, mitt i hjärtat av Trondheim. Här har du allt du behöver för att få en komfortabel vistelse och en god natts sömn. Utöver hotellets supercentrala läge, är rummen designade efter bekvämlighet och funktionalitet.

Restauranger och barer

Vart du än vänder dig i lobbyn så hittar du mysiga matställen och barer med speciell atmosfär. Genom en böjd ingång klädd i tegelsten, bjuds du in till Trondheims äldsta pub, Kieglekroa. Sedan 1962 har Kieglekroa varit mötesplatsen i Trondheim för både lokalbor och upptäckare från hela världen.

När aptiten väcks till liv står vår restaurang, Emilies Eld, redo med goda rätter från ett modernt kök med norska råvaror. Kött och fisk tillagas över grillen för att få fram de karaktäristiska smakerna du älskar! 2-, 3- eller 5-rätters? Vad du än väljer så är detta platsen där du bara lutar dig tillbaka och låter maten spela huvudrollen.

Restaurang Egon finns också i direkt anslutning till hotellet. Med ett brett utval av lunch- och middagsrätter hittar du garanterat något för hela familjen.

Mötesplatsen i Trondheim

Det är i mötet mellan människor som magi uppstår och stora idéer föds. Som ett av Trondheims största konferenscenter är Quality Hotel™ Prinsen ett naturligt förstaval för alla typer av konferenser, möten och arrangemang. Våra konferensfaciliteter ger dig unika och flexibla lösningar vad gäller teknologi, ljud, ljus och bild. Med gångavstånd till stadens alla imponerande sevärdigheter och flera matupplevelser under samma tak, finns alla förutsättningar för att konferensen blir innehållsrik och smakfull.

Fördelat på två våningar finns 14 mötesrum och salar med rymliga fikaområden där det serveras godbitar som ger dig precis den energin du behöver. Våra mötesexperter på servicekontoret är alltid beredda att hjälpa dig om du skulle behöva det. Visste du förresten att popcorn, mjukglass och kaffe alltid är inkluderat när du har konferens hos oss?

Gym

För de som menar att avkoppling är synonymt med att bränna kalorier har vi ett gym med träningsredskap, som är öppet från tidig morgon till sen kväll. Eller varför inte ta stadsvandringen i samband med löprundan? Trondheim kryllar av kulturupplevelser, restauranger och historiska omgivningar som bara väntar på att bli upptäckta.

Upplev Trondheim

När du börjar att vandra runt på Trondheims gator, känner du ett historiskt sus som kan väcka nyfikenhet hos var och en. Arkitektur och stämning präglas av olika tidsepoker. Allt är väl omhändertaget och är i harmoni med dagens stadsutveckling. Allt från Nidälven till stadens diamant - Nidarosdomen - bjuder in dig till en fotovänlig tidsresa som måste upplevas. Våra bästa tips i Trondheim kan du läsa mer om här.

Kontakt

  • Kongens gate 30 7012 Trondheim , Norge

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Trondheim centralstation, hotellet ligger runt 600 meter bort.

Flygbuss

Flygbussen stannar 20 meter från hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Trønder Taxi, telefon: +47 07373

Om Quality Hotel Prinsen

Antal rum

122

Antal mötesrum

14

Avstånd till flygplats

32 km till Trondheims flygplats Værnes

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.