Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Arlanda XPO, ett hotell med fokus på möten och upplevelser, 10 minuter från Arlanda flygplats. Perfekt läge om du är här och konfererar, jobbar, träffar familj och vänner eller vill bo bekvämt innan semestern.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,8
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,8
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Arlanda XPO

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Mitt i hjärtat av Scandinavian XPO, Skandinaviens nya internationella mässcenter, finns vi, en helt nyrenoverad och modern anläggning som inkluderar två ståtliga torn med 421 hotellrum som alla är stilfullt inredda med naturliga material och nordiska färger. Här finns även 2200 kvadratmeter stor mötesyta, The Social Bar & Bistro och gym. Välkommen till Nordens närmaste mötesplats! 

Digital rundvandring

Är du nyfiken på hur det ser ut hos oss? Klicka här för en digital rundvandring innan du kommer hit!

Vad är din tid värd? 

Oavsett om du är här på konferens eller vill bo bekvämt innan resa så är du på plats i en pulserande mötesdestination som kan erbjuda det mesta och som enkelt går att nå med flyg, tåg, buss och bil. Med endast 10 minuter till Arlanda flygplats och Arlanda Central sparar du mycket tid genom att bo här. Dessutom har du fantastiska destinationer som Uppsala och Stockholm endast 20 minuter bort med expresståg.

Restaurang och bar 

Välkommen till The Social Bar & Bistro. Här serveras bistrorätter med en modern twist, kall öl och gott vin. Varför inte avrunda eller inleda kvällen hos oss med en trevlig drink och fussballspel med familjen eller kollegorna i baren? En luftig yta med härligt ljusinsläpp, mysiga loungemöbler och skön stämning. För sjusovaren och nattugglan har vi alltid öppet i Petite X. Här finner du, oavsett tid på dygnet, ett brett utbud av bland annat lätta måltider och snacks.

Under samma tak som Scandinavian XPO

Vi befinner oss mitt i hjärtat av Skandinaviens nya mässcenter, vilket gör att våra konferensgäster inte ens behöver gå ut för att komma till de gemensamma evenemangsytorna. De tre stora mässhallarna i Scandinavian XPO har tillsammans en möteskapacitet på över 8500 personer. Här kan du läsa mer om mässan och vår partner in crime. 

Effektiv och minnesvärd konferens

Vi har 16 ljusa, moderna och flexibla lokaler som passar alla typer av möten, events och konferenser. Här hittar du allt från mindre möteslokaler till riktigt stora konferenslokaler där upp till 550 personer ryms. Med den senaste tekniken finns också det du behöver för att streama ditt nästa digitala möte eller event. Sist men inte minst, vår professionella, kreativa och kunniga personal har som mål att göra allt för att överträffa era förväntningar.

Smidigt med bil, tåg och flyg

För övernattande gäster och konferensgäster finns möjlighet att parkera i vårt garage till en avgift (i mån av plats). Behöver du långtidsparkera? Om du bokar vårt Flyg, bo och parkera-erbjudande ingår parkering upp till sju dygn, därefter 50 kr per dygn (max totalt 16 dygn). Garageinfarten hittar du framför hotellets entré och du kan ta hissen upp till receptionen däriffrån.
I anslutning till hotellet erbjuder vi även laddstationer med laddkabel, i samarbete med Pair.

Vi erbjuder kostnadsfri busstransfer till och från Arlanda i mån av plats. Läs mer här.

Mer än 10.000 kvm och 1400 hotellrum

Vi befinner oss mitt i hjärtat av Skandinaviens nya mässcenter, vilket gör att våra gäster inte ens behöver gå ut för att komma till de gemensamma evenemangsytorna. De tre stora mässhallarna i Scandinavian XPO har totalt en möteskapacitet på över 8500 personer. Tillsammans med våra systerhotell Clarion Hotel Arlanda Airport och Comfort Hotel Arlanda Airport  erbjuder vi dessutom över 1400 hotellrum på Arlanda där majoriteten är helt nybyggda eller nyrenoverade. Det perfekta läget ihop med stora flexibla mötesytor och tre stora moderna hotell möjliggör för riktigt stora möten och events.

För laget och hejarklacken

Vi är glada att kunna erbjuda våra idrottsgäster rabatterat pris i samband med träningsläger, tävling, match, lopp eller andra sportaktiviteter. Få den bästa starten med en skön säng och möjlighet till både tidig incheckning som sen utcheckning, egen idrottsmeny och kostnadsfritt samlingsrum i mån av plats. Välkommen att mejla vår centrala gruppbokning (sport@strawberry.se) för priser och offert!

Kontakt

  • Cederströmsslinga 11 19505 Arlandastad , Sverige

Hitta till hotellet

Från Arlanda flygplats och Arlanda Central 

Vi erbjuder kostnadsfri busstransfer till och från Arlanda i mån av plats. Läs mer om tider och bokning.

Pendeltåg

Pendeltåg från Stockholms C till Märsta station, byt till buss 571 mot Arlandastad/Eurostop, alternativt SL pendeltåg till SkyCity och Arlanda Airport. Resan från Stockholm C till flygplatsen tar 38 minuter. 

Buss

Flygbuss till Arlanda, Terminal 4 eller 5.
Resan från Stockholm C tar 45 min.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Stockholm, telefon +46 8-15 00 00 eller Taxi 020, telefon  +46 20-20 20 20

 

Busstransfer

Avår var 30:e minut från 02:55 - 01:10 nästa dygn.

Terminal 4 - hållplats 13.
Terminal 5 - ingen avstängning för närvarande. 

Restid 6 - 8 minuter.

Tidigt på morgonen är det många som reser, var ute i god tid då varje tur är i mån av plats.

Om Quality Hotel Arlanda XPO

Antal hotellrum

421 st - 1016 bäddar

Antal konferenslokaler

16 st -  för över 1100 deltagare

Avstånd Arlanda flygplats

4 km - ca 10 minuter med bil

Avstånd Stockholms centralstation

40 km - ca 30 minuter med bil

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats 25 m från hotellet. Resan till Stockholm C tar ca 60 minuter med buss och tåg.

Sweden's Leading Conference Hotel

Vi har blivit utsedda till "Sweden's Leading Conference Hotel" tre år i rad av World Travel Awards och blivit utsedda till "Sweden's Best MICE Hotel" av World MICE Awards.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.