Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Arlanda XPO, ett hotell med fokus på möten och upplevelser, 10 minuter från Arlanda flygplats. Perfekt läge om du är här och konfererar, jobbar, träffar familj och vänner eller vill bo bekvämt innan semestern.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,6
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Arlanda XPO

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

Frukosten är dagens viktigaste mål. När du bor på Quality Hotel Arlanda XPO ingår alltid en välfylld frukostbuffé med näringsrika och ekologiska alternativ i rumspriset. Även du som inte bor hos oss är välkommen att avnjuta vår frukostbuffé, mot en kostnad. Du kommer inte att lämna matsalen hungrig - här finns något för alla!

Öppettider

Måndag - fredag: 06:00 - 09:30
Early Bird-frukost serveras kl. 04:00 - 06:00 (kall buffé) i receptionen.

Lördag - söndag: 04:00 - 10:00
Early Bird-frukost serveras kl. 04:00 - 06:00 (kall buffé) i matsalen.

För er som ska iväg innan kl. 04:00 går det bra att beställa en frukostpåse, meddela receptionen vid incheckning om så önskas.

Parkering

För övernattande gäster och konferensgäster finns möjlighet att parkera i vårt garage mot en avgift på 145 SEK per dygn eller 595 SEK för en hel vecka. Behöver du långtidsparkera? Om du bokar vårt Flyg, bo och parkera-erbjudande ingår parkering upp till sju dygn, därefter 50 kr per dygn. Garageinfarten hittar du framför hotellets entré och du kan ta hissen upp till receptionen.

Läs mer om vårt Flyg, Bo och Parkera-erbjudande här.

Passa på att ladda din bil under vistelsen.
I anslutning till hotellet erbjuder vi laddstationer med laddkabel, i samarbete med Pair.

Gym

Du som hotellgäst tränar kostnadsfritt i vårt gym. Här finns fria vikter och träningsmaskiner från Technogym. Vill du hellre träna utomhus finns det fina löpspår i Sköndals Skogens naturreservat nära hotellet och vi har även cyklar att låna. Fråga receptionen så hjälper vi dig med tips och karta.

Öppettider

Alla dagar, dygnet runt.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Busstransfer

Vi erbjuder kostnadsfri busstransfer till och från Arlanda i mån av plats. Den första avgången från hotellet är kl 02.55 och bussen går var 30:e minut (alltså varje XX.55 och XX.25), fram till 00.55. Första avgången från Arlanda är kl 03.10 och går var 30:e minut (alltså varje XX.10 & XX.40) fram till 01.10. Bussen är märkt med "Connect Hotel & Quality Hotel".

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Petite X

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Petite X vid lobbyn. Med Petite X kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

 • Checka ut snabbt med Express Checkout på Quality Hotel

Self-service check-in

Mer tid till annat! Via våra incheckningsstationer går det både smidigt och snabbt att checka både in och ut på egen hand. Men självklart finns våra receptionister redo att hjälpa till dygnet runt.

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Välj nätverket QualityGuest och du är online. Enklare kan det knappast bli.

Övriga tjänster

 • Joggingrunda
 • Air condition
 • Hiss
 • Gästtvätt
 • Inomhusparkering
 • Platt-tv
 • Konferenscenter
 • Kopieringsmaskin
 • Morgonrock
 • Restaurang
 • Gym
 • Handikapprum
 • Telefonkonferens
 • Ismaskin
 • Strykjärn och strykbräda
 • Mötesrum
 • Helkroppsspegel
 • Rökfritt

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.