Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Se alla hotell i Borås, Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Grand Borås. Ett utmärkt val för för familj, konferens och nöje i Borås och Västsverige. Här hittar ni en stor konferensavdelning, restaurang, gym och bastu. Njut av en stor frukostbuffé och roa er med en match shuffleboard!

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,1
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Grand, Borås

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
724 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
4

Ordinärt men ändå bra

den 7 april 2024, Växjö, Sverige, Hejadigule

Välkomnande atmosfär. Trevlig personal i receptionen. Rum superior, helt ok. Inte jättestort men funkar bra. Jag saknade inget på frukosten, inte heller en extraordinär sådan. Bra, inhängnad parkering…

Välkomnande atmosfär. Trevlig personal i receptionen. Rum superior, helt ok. Inte jättestort men funkar bra. Jag saknade inget på frukosten, inte heller en extraordinär sådan. Bra, inhängnad parkering...........................

Svar från ägaren

den 17 april 2024

Hej Tack för din fina recension. Härligt att du inte saknade något under din vistelse hos oss!

Läs mer
5

Nöjd

den 25 mars 2024, , nander504751

Nöjd med ett dygn på Grand, jätte fint rum och rent och fräscht. Personalen trevliga och hade ett bra bemötande. Sängarna va sköna, stora fluffiga kuddar. Frukosten fanns allt man kunde önska sig, nöj…

Nöjd med ett dygn på Grand, jätte fint rum och rent och fräscht. Personalen trevliga och hade ett bra bemötande. Sängarna va sköna, stora fluffiga kuddar. Frukosten fanns allt man kunde önska sig, nöjd helt enkelt. Kommer tillbaka.

Svar från ägaren

den 17 april 2024

Hej Vad roligt att läsa att du trivdes på hotellet och vill komma tillbaka. Du är såklart varmt välkommen hit igen :)

Läs mer
2

JN

den 5 mars 2024, Herrljunga, Sverige, J_N1998

Dåligt städat!! Kvinna i personalen var inte service inriktad överhuvudtaget. Frågade efter en fin restaurang i närheten och fick till svar att jag kunde googla öppetider för pizzerian bredvid. Det kä…

Dåligt städat!! Kvinna i personalen var inte service inriktad överhuvudtaget. Frågade efter en fin restaurang i närheten och fick till svar att jag kunde googla öppetider för pizzerian bredvid. Det kändes som en kränkning. Nyckelkorten krånglade och det blev bara mycket spring upp o ner för att det krånglade mycket och inte mycket till hjälp.

Svar från ägaren

den 8 mars 2024

Hej Vad tråkigt att din vistelse hos oss inte blev som förväntat. Jag ser att du bodde hos oss en söndag, och dessvärre är det inte så många restauranger i närheten som är öppna då, utan främst pizzeriorna. Men självklart borde vi ha hjälpt dig att ta reda på öppettider!

Läs mer
4

Underbar frukost fint rum

den 18 december 2023, , elisabet007651

Bättre än väntat för att vara i Borås haha. Rummet var väldigt fint med enormt badrum. Tyvärr ingen minibar… och sängen var hyfsad. Men läget var toppen med garage mitt emot osv och frukosten den bäst…

Bättre än väntat för att vara i Borås haha. Rummet var väldigt fint med enormt badrum. Tyvärr ingen minibar… och sängen var hyfsad. Men läget var toppen med garage mitt emot osv och frukosten den bästa jag ätit på hotell!

Svar från ägaren

den 3 januari 2024

Hej Borås som är så fint, självklart har vi hotell i toppklass här ;) Kul att du trivdes hos oss! Minibar har vi dessvärre inte på något av våra hotell, men restaurangen hjälper er gärna med lite is för att kunna kyla drycker och liknande!

Läs mer
3

Sm-gänget

den 13 november 2023, , bergstrandvictoria

Otroligt varierad kvalite på rummen. Hutlöst pris när vi lade på en extrainsatt och fick betala 3500kr för ett skit -rum Frukosten dock väldigt bra Alltid bara en person i repan på ett fullbokat hote…

Otroligt varierad kvalite på rummen. Hutlöst pris när vi lade på en extrainsatt och fick betala 3500kr för ett skit -rum Frukosten dock väldigt bra Alltid bara en person i repan på ett fullbokat hotell var på tok för lite.

Svar från ägaren

den 3 januari 2024

Hej Det stämmer att vi har något olika standard på våra rum. Detta då delar av vårt hotell är helt nyrenoverat och hotellets superior- och deluxerum är helt nya. Vill man vara säker på att hamna i ett av våra nya rum rekommenderar vi att man väljer en av de rumskategoriera, eller varför inte passa på att uppgradera sig vid ankomst för 200 sek?! :) Våra priser varierar utefter hur hög beläggning vi har. I mitten av november, när ni bodde hos oss, var vi i princip fullbelagda vilket dessvärre påverkade priset på natten ni lade till... Hoppas dock att ni fick en trevlig extra natt, och vi önskar er varmt välkomna tillbaka !

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.