Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Se alla hotell i Borås, Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Grand Borås. Ett utmärkt val för för familjen, konferens och nöje i Borås och Västsverige med 219 hotellrum, sju konferensrum och stor restaurang.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,6
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Grand, Borås

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
722 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
4

Underbar frukost fint rum

den 18 december 2023, , elisabet007651

Bättre än väntat för att vara i Borås haha. Rummet var väldigt fint med enormt badrum. Tyvärr ingen minibar… och sängen var hyfsad. Men läget var toppen med garage mitt emot osv och frukosten den bäst…

Bättre än väntat för att vara i Borås haha. Rummet var väldigt fint med enormt badrum. Tyvärr ingen minibar… och sängen var hyfsad. Men läget var toppen med garage mitt emot osv och frukosten den bästa jag ätit på hotell!

Svar från ägaren

den 3 januari 2024

Hej Borås som är så fint, självklart har vi hotell i toppklass här ;) Kul att du trivdes hos oss! Minibar har vi dessvärre inte på något av våra hotell, men restaurangen hjälper er gärna med lite is för att kunna kyla drycker och liknande!

Läs mer
3

Sm-gänget

den 13 november 2023, , bergstrandvictoria

Otroligt varierad kvalite på rummen. Hutlöst pris när vi lade på en extrainsatt och fick betala 3500kr för ett skit -rum Frukosten dock väldigt bra Alltid bara en person i repan på ett fullbokat hote…

Otroligt varierad kvalite på rummen. Hutlöst pris när vi lade på en extrainsatt och fick betala 3500kr för ett skit -rum Frukosten dock väldigt bra Alltid bara en person i repan på ett fullbokat hotell var på tok för lite.

Svar från ägaren

den 3 januari 2024

Hej Det stämmer att vi har något olika standard på våra rum. Detta då delar av vårt hotell är helt nyrenoverat och hotellets superior- och deluxerum är helt nya. Vill man vara säker på att hamna i ett av våra nya rum rekommenderar vi att man väljer en av de rumskategoriera, eller varför inte passa på att uppgradera sig vid ankomst för 200 sek?! :) Våra priser varierar utefter hur hög beläggning vi har. I mitten av november, när ni bodde hos oss, var vi i princip fullbelagda vilket dessvärre påverkade priset på natten ni lade till... Hoppas dock att ni fick en trevlig extra natt, och vi önskar er varmt välkomna tillbaka !

Läs mer
3

Fräscht hotell

den 12 november 2023, Figueres, Spanien, Alie146

Perfekt läge i centrala Borås precis intill Viskan. Rummet Superiorrum var fräscht och verkade nyrenoverat. Däremot var toaletten obekvämt liten. Saknade en skön fåtölj i rummet, istället för det lång…

Perfekt läge i centrala Borås precis intill Viskan. Rummet Superiorrum var fräscht och verkade nyrenoverat. Däremot var toaletten obekvämt liten. Saknade en skön fåtölj i rummet, istället för det långa skrivbordet med en obekväm arbetsstol. Ljuvlig frukost.

Svar från ägaren

den 3 januari 2024

Hej Vad roligt att ni gillade vårt hotell och frukosten - den är vi stolta över :) Ni är varmt välkomna tillbaka.

Läs mer
5

Borås quality hotell Grand

den 7 november 2023, , lenaengstrom0096

+ Bra service, bra läge , sköna sängar , bra frukost och miljö, lätt att checka in och ut , nära till p-hus ,lätt att hitta dit . Tillgång till hiss . - Dyrt att köpa snacks och dryck , tillgång ti…

+ Bra service, bra läge , sköna sängar , bra frukost och miljö, lätt att checka in och ut , nära till p-hus ,lätt att hitta dit . Tillgång till hiss . - Dyrt att köpa snacks och dryck , tillgång till extra kuddar .

Svar från ägaren

den 3 januari 2024

Wow, tack för en fin recension! Kul att du gillade vårt hotell :) Varmt välkommen tillbaka.

Läs mer
5

Lyxig födelsedagsfrukost!

den 1 oktober 2023, , Peder J

Härligt engagemang från repan och servis som gjorde födelsedagsfirandet extra lyxigt! Det blev en härlig söndagsfrukost som start på ”födelsedagsaftonen” för Jenny. Utbudet på frukosten kan jag varmt…

Härligt engagemang från repan och servis som gjorde födelsedagsfirandet extra lyxigt! Det blev en härlig söndagsfrukost som start på ”födelsedagsaftonen” för Jenny. Utbudet på frukosten kan jag varmt rekommendera, min verkliga favorit var det kallskurna.

Svar från ägaren

den 1 oktober 2023

Hej Peder Vad härligt att ni fick en fin start på Jennys födelsedag! Kul att vi fick vara en del av firandet :)

Läs mer

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.