Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Post Göteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Göteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post ligger mitt i Göteborg i det gamla centralposthuset. Vi är hotellet med en pulserande själ, musik, underhållning och stans bästa terrass! Njut av prisbelönta restauranger, populära barer och vår Rooftop pool.

Clarion Hotel® Post 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,5
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Post

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Postbaren – mer än bara en bar

Postbaren är vattenhålet där lokalbefolkning, semesterfirare och internationella affärsresenärer möts. Stans bästa bartenders levererar hantverkscocktails där färska råvaror står i fokus. Ta ett glas med kollegorna efter jobbet eller njut av en helkväll med drinkar, öl, vin, dans och underhållning av våra DJ:s. Under sommaren utvidgas Postbaren med den solsäkra uteserveringen Terassen där gästerna flockas från tidigt till sen kväll. Räkna med hög stämning.

Vi rekommenderar vårt eget kaffe

Clarion Hotel Post Rost är vår exklusiva kaffeblandning som du bara kan dricka just här. Den tas fram av Bergstrands Kafferosteri som rostat kaffebönor i Göteborg sedan 1891. Ett bryggkaffe med en känsla av nötig espresso – kraftig kropp, mustig och fyllig med en milt söt och uppiggande avslutning.

Vinkällaren på Clarion Post Hotel

Under det gamla centralposthuset ligger Vinkällaren. Här är hyllorna fyllda med viner från de flesta delar av världen, men hjärtat bultar lite extra för Oregon – vinregionen som är känd för sina utsökta Pinot Noir-viner. Det största utbudet av Oregonviner utanför Oregon hittar du faktiskt just här. Missa inte möjligheten att uppleva vin av världsklass till din middag. Boka in en vinprovning med en av våra duktiga sommelierer.

Öppettider Postbaren

Öppettider Postbaren

Måndag 11:30 - 22:00
Tisdag  11:30 - 23:00
Onsdag 11:30 - 23:00
Torsdag 11:30 - 00:00
Fredag 11:30 - 01:00
Lördag 11:30 - 01:00
Söndag 15:00 - 22:00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.