Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® The Pier Göteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® The Pier

Göteborg,  Sverige

Välkommen till Clarion Hotel The Pier - Göteborgs nya hotell med ett unikt läge på Lindholmen. Upptäck hotellets flera barer, varav en av dem är på taket, relaxavdelning, konferenslokaler och missa inte hotellets kinesiska restaurang Fei!

Clarion Hotel® The Pier 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,2
av 10
Betyg för Clarion Hotel® The Pier

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Välkommen till Clarion Hotel The Pier i Göteborg! Hotellet med ett unikt läge på Lindholmen som har allt när det kommer till service, mat, inredning och möten - allt i en internationell prägel där öst möter väst.

Nytt hotell med internationell karaktär

Vad vore ett hotell utan hotellrum? Ingenting, så det har vi så klart gott om, mer exakt 254 rum i flera olika kategorier. På hotellet finns det tre barer, varav en är placerad på taket och har öppet under sommaren. Det finns även en relaxavdelning, en konferensavdelning och restaurang. Clarion Hotel The Pier är ett ställe dit matälskare kommer för att njuta. Vi kommer nämligen göra allt för att skapa Sveriges mest autentiska kinesiska à la carte-restaurang. Restaurangen ligger på högst upp i byggnaden och serverar en fantastisk utsikt och en oförglömlig matupplevelse. 

Restaurang Fei - kinesisk matupplevelse du sent kommer glömma

Kliv ut på tionde våningen och se ut över vattnet och staden när du slår dig ner för en kinesisk matresa. Eller landa i baren och värm upp kvällen med en Baijiu-cocktail som du aldrig smakat den förr. Fei är en kinesisk restaurang och mötesplats med internationell känsla, där öst möter väst, vilket märks i både formspråk och interiör.

Vår ambition är att skapa en internationell mötesplats med en pulserande stämning mitt i hjärtat av det innovativa området Lindholmen – för både lokalbefolkning och icke-lokala. Varmt välkomna in för en natt i ett av våra mysiga rum eller ett trevligt besök i en av våra baren, restaurang eller konferensrum!

Rooftop Bar - öppnar igen våren 2024

11 våningar upp serveras somriga drinkar inför en slående utsikt. Här finns en panoramavy som sträcker sig hela vägen från Hisingsbron till Älvsborgsbron. Rooftop Bar fokuserar på god dryck med en föränderlig drinkmeny. Slå dig ner på första parkett inför Göteborgs stadssiluett och njut av smaker som jordgubb, lychee och yuzu. 

Kontakt

  • Pumpgatan 5 41755 Göteborg , Sverige

Vanliga frågor

Om Clarion Hotel The Pier

Antal hotellrum

254 hotellrum

Avstånd flygplats

Göteborg Landvetter Airport: 25 km

Avstånd kollektivtrafik

200 m

Hitta till hotellet

Från Göteborgs centralstation

Närmaste busshållplats är Pumpgatan som ligger 200 meter från hotellet.

Från Landvetter flygplats 

Flygbuss till och från Landvetter flygplats går från Göteborgs centralstation.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00.

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.1.018 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.