Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® The Pier Göteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® The Pier

Göteborg,  Sverige

Välkommen till Clarion Hotel The Pier - hotellet med ett unikt läge på Lindholmen. Upptäck hotellets flera barer, varav en av dem är på taket, relaxavdelning, konferenslokaler och missa inte hotellets kinesiska restaurang Fei (Fei är stängt 1/7-13/8)!

Clarion Hotel® The Pier 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,4
av 10
Betyg för Clarion Hotel® The Pier

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Clarion Hotel The Pier i Göteborg! Hotellet med ett unikt läge på Lindholmen som har allt när det kommer till service, mat, inredning och möten - allt i en internationell prägel där öst möter väst.

Hotell med internationell karaktär

Vad vore ett hotell utan hotellrum? Ingenting, så det har vi så klart gott om, mer exakt 254 rum i flera olika kategorier. På hotellet finns det tre barer, en toppmodern konferensavdelning, en restaurang, samt en relaxavdelning med yogastudio och gym. Vår ambition är att skapa en internationell mötesplats med en pulserande stämning mitt i hjärtat av det innovativa området Lindholmen.

Restaurang Fei - kinesisk matupplevelse du sent kommer glömma (stängt vecka 27-32)

Kliv ut på tionde våningen och se ut över staden när du slår dig ner för en kinesisk matresa, eller börja kvällen i baren med en Baijiu-cocktail. Fei är en modern restaurang, med målsättning att bli spjutspetsen för kinesisk matkonst i Norden. Restaurangen är en ögonöppnare för dig som vill njuta av en autentisk kinesisk matupplevelse – långt utöver det vanliga. Det kinesiska kockteamet är både prisbelönt och handplockat, och i köket basar köksmästaren Guowei Zhou från Shandongprovinsen i norra Kina. Fei har sommarstängt vecka 27-32.

Living Room

Intill receptionen välkomnas du in till Living Room, en vibrerande mötesplats för alla tillfällen. Här kan du slå dig ner med en rykande kopp kaffe, äta en god bit mat, låta dig inspireras av människor som går förbi, ta ett möte och sedan fortsätta kvällen med goda drinkar. 

Rooftop Bar 

11 våningar upp serveras somriga drinkar inför en slående utsikt och panoramavy som sträcker sig hela vägen från Hisingsbron till Älvsborgsbron. Rooftop Bar fokuserar på god dryck med en föränderlig drinkmeny. Slå dig ner på första parkett inför Göteborgs stadssiluett och njut av smaker som jordgubb, lychee och yuzu. 

Kontakt

  • Pumpgatan 5 41755 Göteborg , Sverige

Vanliga frågor

Om Clarion Hotel The Pier

Antal hotellrum

254 hotellrum

Avstånd flygplats

Göteborg Landvetter Airport: 25 km

Avstånd kollektivtrafik

100 m

Hitta till hotellet

Från Göteborgs Centralstation

Närmaste busshållplats är Pumpgatan som ligger 200 meter från hotellet.

Från Landvetter flygplats 

Flygbuss till och från Landvetter flygplats från Lindholmen 900 meter från hotellet, alternativt från Göteborgs Centralstation.

Färja

Gratis färja 100 meter från hotellet mellan hållplatserna Lundbystrand och Stenpiren. Trafikeras mån-fre mellan 06:30 - 19:00. 

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00.

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.