Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg Göteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Strax intill Göta Älv i stadsdelen Majorna hittar du Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg. I närheten av hotellet hittar du välbevarade gamla bebyggelser och mysiga krogar, allt i en avslappnad atmosfär. Välkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

En god frukost är den bästa starten på dagen! När du bor hos oss ingår alltid en stor frukostbuffé med närproducerat, närodlat och efter lokala recept. Vem vet, du kanske hittar din nya frukostfavorit?

Öppettider

Måndag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - söndag: 07:00 - 10:30

Man behöver inte bo på hotellet för att avnjuta vår frukostbuffé. Det går alldeles utmärkt att bara besöka vår frukost, som då kostar 245 SEK per person. Barn under 4 år äter gratis och för barn mellan 4 och 12 år kostar frukosten 105 SEK. Boka i förväg så att du vet att det finns plats.

Parkering

För 80 kr per dygn kan du parkera bilen på den stora parkeringsplatsen framför hotellet. Fem av dessa platser har laddbox för elbil i samarbete med Pair.

Gym & Wellness

Det finns ett enklare gym med löpband och träningsredskap som är öppet dygnet runt. Jacuzzi, bastu och ångbad finns på tredje våningen i vår wellness-avdelning.

Öppettider

Alla dagar: 09.00 - 21.00

Tvättservice

Boka en tid och tvätta dina kläder i hotellets tvättstuga kostnadsfritt. Där finns tvättmaskin, torktumlare och strykrum. Som alternativ finns tvättservice som tvättar åt dig över dagen.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Wifi

Ett trådlöst nätverk uppkopplat mot internet finns över hela hotellet. Lösenord får du vid incheckning och är kostnadsfritt.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.