Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg Göteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Strax intill Göta Älv i stadsdelen Majorna hittar du Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg. I närheten av hotellet hittar du välbevarade gamla bebyggelser och mysiga krogar, allt i en avslappnad atmosfär. Välkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

En god frukost är den bästa starten på dagen! När du bor hos oss ingår alltid en stor frukostbuffé med närproducerat, närodlat och efter lokala recept. Vem vet, du kanske hittar din nya frukostfavorit?

Öppettider ordinarie:

Måndag - Fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - Söndag: 07:00 - 10:30

Sommartider i frukosten

Måndag till söndag vecka 27-30: 07:00-11:00

Man behöver inte bo på hotellet för att avnjuta vår frukostbuffé. Det går alldeles utmärkt att bara besöka vår frukost, som då kostar 245 SEK per person. Barn under 4 år äter gratis och för barn mellan 4 och 12 år kostar frukosten 105 SEK. Boka i förväg så att du vet att det finns plats.

Parkering

Det finns en allmän parkeringsplats framför hotellet. För 92 SEK per dygn kan du parkera bilen där, betalning sker med kort eller i appen Easypark. Fem av dessa platser har laddbox för elbil i samarbete med Pair.

Gym & Wellness

Det finns ett enklare gym med löpband och träningsredskap som är öppet dygnet runt. Jacuzzi, bastu och ångbad finns på tredje våningen i vår wellness-avdelning.

Öppettider

Alla dagar: 09.00 - 21.00

Tvättservice

Boka en tid och tvätta dina kläder i hotellets tvättstuga kostnadsfritt. Där finns tvättmaskin, torktumlare och strykrum. Som alternativ finns tvättservice som tvättar åt dig över dagen.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Wifi

Ett trådlöst nätverk uppkopplat mot internet finns över hela hotellet. Lösenord får du vid incheckning och är kostnadsfritt.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.