Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

Se alla hotell i Haninge, Sverige
  • Superior dubbelrum med dubbelsäng, soffa, gul vägg och sittgrupp på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dubbelrum med dubbelsäng med kuddar och täcke på Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Naturnära Quality Hotel™ Winn, Haninge är Sveriges mest tillgängliga hotell. 20 min söder om Stockholm med 126 rum och 15 konferenslokaler – ett konferenshotell tillgängligt för alla.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Winn, Haninge

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Oavsett om du är rullstolsburen, har syn- eller hörselnedsättning eller någon form av allergi får du en bekväm vistelse hos oss. Med genomgående funktionell design är Quality Hotell Winn, Haninge tillgängligt för alla, från ankomst till avresa och all tid däremellan.

Tillgängliga lokaler och hotellrum för rörelsehindrade

Redan vid incheckning möts du av en receptionsdisk med en lägre sektion och käpphållare. Här går det fint att slå sig ner på en stol om du har svårt att stå längre stunder. I lobbyn finns flera sällskapsspel att låna, anpassade för olika funktionsvariationer. Även restaurangbaren har en lägre del, och i mötesrummen finns låga eller inga trösklar. Och behöver du hotellrum anpassade för dina behov så har vi 12 fullt handikappanpassade rum, 1 anpassad svit och 11 rum utan trösklar och duschväggar, allt för bättre framkomlighet. 

För gäster med nedsatt syn 

På hotellet finns tre hotellrum som är helt anpassade för gäster med synnedsättningar. Självklart är ledarhundar varmt välkomna - de får en egen filt och vattenskål på rummet.

För gäster med nedsatt hörsel

I receptionen finns hörselförstärkare och vibrerande väckarklockor som väcker vid brandlarm, fritt fram att låna. Om du är här på möte eller konferens så finns fasta hörslingor monterade i våra största mötesrum, annars finns även en portabel hörslinga som installeras vid behov. Vi har också 3 hotellrum anpassade för personer med hörselnedsättningar, där blixtljus finns installerat. 

Allergier

Allergisk? Oroa dig inte. Gluten- och laktosfria produkter finns alltid på begäran, och i köket förbereder våra kockar god specialkost för dem som behöver det. Vi använder dessutom bara parfymfria tvättmedel på hotellet.  

Våra tillgängliga hotellrum

12 fullt tillgänglighetsanpassade rum 

1 fullt tillgänglighetsanpassad svit

11 rum för rullstolsburna 

3 rum för gäster med nedsatt syn

3 rum för gäster med nedsatt hörsel

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.