Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Match Jönköping ,  Sverige

Quality Hotel™ Match

Jönköping,  Sverige

Quality Hotel™ Match bjuder på en enastående utsikt över Vättern och ett brett serviceutbud. Här finns restaurang och relaxavdelning med utomhusbubbelpool. Hotellet är the perfect Match, vare sig du reser för en konferens, med familjen eller med vännerna.

Quality Hotel™ Match 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Match

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till till Quality Hotel™ Match i Jönköping! Hotellet, som stod färdigt 2022, är hela 60 meter högt och ett nytt landmärke i staden. Gäster och besökare får en vidunderlig utsikt över Vättern, Sveriges näst största sjö, som ligger bara några meter från hotellet.

Brasserie NÒR

I den forna tändsticksfabriken väntar en matupplevelse utöver det vanliga! Med mod och kreativitet skapar brasserie NÒR nya versioner av våra klassiskt nordiska rätter, med en européisk twist. Vi sätter vår unika prägel på rätterna, inspirerade av råvarorna i våra lokala sjöar och skogar. Varmt välkommen in till en mysig och levande atmosfär hos oss på NÒR! Boka bord här.

Om hotellet

Välkommen till Quality Hotel™ Match, med sina 17 våningar, 229 hotellrum, 10 konferenslokaler, relaxavdelning och utomhusbubbelpool! Hotellet är den naturliga mötesplatsen för både familjer och affärsresande, helt enkelt en perfect Match.

Konferens & aktiviteter

Förbered dig för lekfulla upplevelser hos oss! När du bokar möten och konferenser ingår gratis mjukglass och popcorn för alla deltagare i paketet! När jobbet är klart är ni välkomna ner i baren för en AW med shuffleboard och en härlig bit mat. Och glöm inte besöka vår utomhusbubbelpool* med otrolig utsikt över Vättern.

Room for gaming

Hos oss hittar du renodlade Gaming Rooms i samarbete med Telia och Gsign. Rummen är inredda med ergonomiska möbler specifikt designade för gaming. Givetvis finns även den senaste tekniska utrustningen för den bästa upplevelsen. Läs mer om vad vi erbjuder och boka ditt Gaming Room.

Kontakt

  • Brånebacken 4 55315 Jönköping , Sverige

Hitta till hotellet

Buss och tåg

50 meter från hotellet ligger Jönköpings centralstation.

Från Jönköping Airport

Från flygplatsen till hotellet är det 10 km.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Jönköping
Telefon: +46 36 34 40 00

Om Quality Hotel™ Match

Antal hotellrum

229 rum

Antal mötesrum

10 st

Om Quality Hotel™

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.