Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Match Jönköping ,  Sverige

Se alla hotell i Jönköping, Sverige

Quality Hotel™ Match

Jönköping,  Sverige

Quality Hotel™ Match bjuder på en enastående utsikt över Vättern och ett brett serviceutbud. Här finns restaurang och relaxavdelning med utomhusbubbelpool. Hotellet är the perfect Match, vare sig du reser för en konferens, med familjen eller med vännerna.

Quality Hotel™ Match 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Match

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
102 omdömen
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Mycket god mat och trevlig personal

den 28 februari 2024, , Jaana T

Vi åt på restaurangen en kväll och det var hög klass på både mat och personal. Trots att våra två timmar började rinna ut var det ingen som kom fram för att stressa oss att lämna. Vi åt förrätt, mand…

Vi åt på restaurangen en kväll och det var hög klass på både mat och personal. Trots att våra två timmar började rinna ut var det ingen som kom fram för att stressa oss att lämna. Vi åt förrätt, mandelpotatis och löjrom, och sedan wienerschnitzel till varmrätt. Nästa gång ska vi prova något annat gott från menyn. En drink och en lokalbrygd öl från Idlewild blev det i baren innan vi lämnade för kvällen. Där blev jag serverad en cocktail som inte fanns med på listan än. Personalen pratade på och var väldigt trevliga. Bild på förrätten finns inte, hann äta upp den.

Svar från ägaren

den 29 februari 2024

Tack Jaana för en så fin recension, vad härligt att ni haft en så fin upplevelse i vår restaurang. Vi ser redan fram emot ert nästa besök!

Läs mer
5

Att vakna med havsutsikt

den 26 februari 2024, Borgholm, Sverige, himmelsberga70

En weekend för att fira sambons 50-årsdag. Personalen hade ordnat lite extra fint till den frukt/bubbel present en vän skickat till rummet. Underbar utsikt så gardinerna fick vara öppna även natteti…

En weekend för att fira sambons 50-årsdag. Personalen hade ordnat lite extra fint till den frukt/bubbel present en vän skickat till rummet. Underbar utsikt så gardinerna fick vara öppna även nattetid. Ett roligt minne var skratten utanför relaxen där vi stod 10 personer som inte kom in för att det första paret råkat (?!) låsa dörren.

Svar från ägaren

den 25 februari 2024

Tack för en härlig recension, roligt att se att ni hade en fin vistelse hos oss. Roligt att ni kunde skratta åt "fadäsen" vid relaxen. Hoppas att vi ses igen.

Läs mer
2

Väldigt varma rum!

den 25 februari 2024, Vetlanda, Sverige, ninniandersson

Väldigt besviken på detta hotell! Rummet var extremt varmt. 23 grader! Det fanns så man kunde justera temperaturen i rummet. Men inget hände. När man som småbarnsförälder äntligen får sova ostört en n…

Väldigt besviken på detta hotell! Rummet var extremt varmt. 23 grader! Det fanns så man kunde justera temperaturen i rummet. Men inget hände. När man som småbarnsförälder äntligen får sova ostört en natt. Så blir det förstört av att rummet är för varmt! Förstår inte att man behöver ha det så varmt. Hade räckt gott och väl med runt 18-20 grader. Det som var bra var utbudet på frukosten.

Svar från ägaren

den 25 februari 2024

Tack Ninni för din återkoppling,beklagar verkligen att ni upplevde det varmt på rummet. Temperaturen går att justera men det tar en liten stund innan man märker av föränringen. Hoppas att vi får se er hos oss snart igen.

Läs mer
5

Fräscht och bra läge

den 24 februari 2024, , LinnE186

Fräscht och nybyggt precis vid tågstationen, dock stördes jag inte av oljud. Moderna och mysiga rum. Trevlig personal. God frukost. Jag reste som student och fick bra rabatt via Mecenat, vilket var et…

Fräscht och nybyggt precis vid tågstationen, dock stördes jag inte av oljud. Moderna och mysiga rum. Trevlig personal. God frukost. Jag reste som student och fick bra rabatt via Mecenat, vilket var ett stort plus! Kommer gärna tillbaka :)

Svar från ägaren

den 25 februari 2024

Tack Linn för en otroligt fin återkoppling, så roligt att se att ni haft en fin vistelse hos oss. Hoppas att du snart får tillfälle att komma tillbaka.

Läs mer
4

Otroligt lyxig utsikt

den 17 februari 2024, Nyköping, Sverige, Stefan S

Otrolig utsikt och fräscht hotell. Modernt med hög teknik och rummen vätter mot Vättern. Sköna sängar , även en extra soffan/ säng i deluxe rummet . Tysta hotellrum . Dusch men tyvärr inga extra toale…

Otrolig utsikt och fräscht hotell. Modernt med hög teknik och rummen vätter mot Vättern. Sköna sängar , även en extra soffan/ säng i deluxe rummet . Tysta hotellrum . Dusch men tyvärr inga extra toalettartiklar. Heltäckningsmatta på hotellgolvet. Swimmingpool utanför fönstret.

Svar från ägaren

den 18 februari 2024

Tack Stefan för din återkoppling, visst är utsikten helt magisk! Härligt att se att nu uppskaffade det och våra härliga sängar. Hoppas att vi får se er hos oss snart igen!

Läs mer

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.