Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Match Jönköping ,  Sverige

Se alla hotell i Jönköping, Sverige

Quality Hotel™ Match

Jönköping,  Sverige

Quality Hotel™ Match bjuder på en enastående utsikt över Vättern och ett brett serviceutbud. Här finns restaurang och relaxavdelning med utomhusbubbelpool. Hotellet är the perfect Match, vare sig du reser för en konferens, med familjen eller med vännerna.

Quality Hotel™ Match 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,2
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Match

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Omdöme från TripAdvisor

4
88 omdömen
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Bo och upplev

den 5 december 2023, , mathiaswahlberg2023

Ett fantastiskt Hotel som har allt .. Nära Centralen och Centrum. En av de bästa restaurangerna jag har ätit på, även baren är exeptionella.. Bra standard och utsikt som är fantastisk. Bad och träning…

Ett fantastiskt Hotel som har allt .. Nära Centralen och Centrum. En av de bästa restaurangerna jag har ätit på, även baren är exeptionella.. Bra standard och utsikt som är fantastisk. Bad och träning är också bra

Svar från ägaren

den 5 december 2023

Men tack Mathias! WOW, vilken fin feedback! Så roligt att du uppskattat din vistelse så hos oss, det värmer. Hoppas att vi får se dig hos oss snart igen!

Läs mer
1

Värsta hotellupplevelsen någonsin!

den 13 november 2023, Hässleholm, Sverige, horinabi

Jag rekommenderar alla som tänker besöka Jönköping tänka en gång till innan ni bokar er på Quality hotel Match! Jag bodde där i 2 nätter och blev riktigt besviken på både bemötandet, städningen och re…

Jag rekommenderar alla som tänker besöka Jönköping tänka en gång till innan ni bokar er på Quality hotel Match! Jag bodde där i 2 nätter och blev riktigt besviken på både bemötandet, städningen och relax avdelningen. En dyr hotellvistelse som blev en katastrof upplevelse, tyvärr!

Svar från ägaren

den 13 november 2023

Tack för din återkoppling och för din feedback. Verkligen tråkigt att vi inte riktigt nådde fram till era förväntingar. Verkligen beklagligt. Vårt mål är att alla våra gäster ska komma nöjda härifrån. Vi tar med oss din feedback framåt och kommer följa upp vad som skett.

Läs mer
4

Trevlig och fräsch men piggare bemötande har vi upplevt.

den 9 november 2023, Stockholms län, Sverige, Kai S

Trevligt rel nybyggt hotell mitt i Jönköping C. Hamnade med fin utsikt över Vättern i trevligt luftigt rum. Generös frukost i snygga och lite spännande lokaler. Lite smal menu för den kvällshunrige dv…

Trevligt rel nybyggt hotell mitt i Jönköping C. Hamnade med fin utsikt över Vättern i trevligt luftigt rum. Generös frukost i snygga och lite spännande lokaler. Lite smal menu för den kvällshunrige dvs stora portioner till "fel" peng. Svårt att fånga serveringspersonalens uppmärksamhet för beställning. Extremt trött personal vid incheckning i receptionen.

Svar från ägaren

den 13 november 2023

Tack för din återkoppling, vi älskar feedback så vi tar dina tankar med oss framåt. Visst är utsikten magisk :) Hoppas att vi ses igen!

Läs mer
5

Utsikt över Vättern

den 28 oktober 2023, , toblaris

Servicen är uppmärksam och personalen mycket vänlig. Maten som serverades på hotellet höll hög klass. Rummen höll hög standard även om det gärna hade fått vara något större. Hotellets läge ger en fant…

Servicen är uppmärksam och personalen mycket vänlig. Maten som serverades på hotellet höll hög klass. Rummen höll hög standard även om det gärna hade fått vara något större. Hotellets läge ger en fantastisk utsikt över Vättern. Jag kan verkligen rekommendera detta hotell för dem som värderar kvalitet och bekvämlighet.

Svar från ägaren

den 30 oktober 2023

Tack för en så fin återkoppling, vi älskar feedback. Hoppas att vi får se er hos oss snart igen.

Läs mer
2

Usel möjlighet att styra värmen

den 11 oktober 2023, Åkersberga, Sverige, Anders r

Bokat och betalat för ett uppgraderat dubbelrum. När jag kom in på rummet var det väldigt varmt, nästan 24 grader. Det fanns dock möjlighet att individuellt styra tempen mellan 17 och 23 grader, genom…

Bokat och betalat för ett uppgraderat dubbelrum. När jag kom in på rummet var det väldigt varmt, nästan 24 grader. Det fanns dock möjlighet att individuellt styra tempen mellan 17 och 23 grader, genom ventilationssystemet. Jag ställde in tempen på lägsta möjliga. Funkade inte. Pratade med receptionen och så småningom bytte jag rum. Sämre standard på rummet men det accepterade jag om tempen blev lägre. Tempen blev något lägre i det nya rummet, men kom inte lägre än 21. Receptionen kunde inte förklara varför men jag tror att ventilationen är avstängd. Hörs inte ljud från ventilationen, inte ens när jag satt ned tempen till lägsta nivån.

Svar från ägaren

den 12 oktober 2023

Hej Anders! Tack för er senaste vistelse hos oss och tack för feedback. Beklagar om det varit besvärligt med värmen på det första rummet. Vi har en "central temperatur" över alla rum, denna kan man sedan justera upp eller ner 3 grader. Det tar dock en liten stund för rummet innan det hinner reglera temperaturen, så man behöver lite tålamod :) Hoppas att vi ses igen!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.2.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.