Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Gaming Room

Hos oss hittar du renodlade Gaming Rooms i samarbete med Telia och Gsign - boka ditt rum här!

Gaming Room - boka här!

Hos oss på Quality Hotel Match har vi Gaming Rooms i samarbete med Telia och Gsign. Rummen är inredda med ergonomiska möbler specifict designade för gaming. Givetvis finns även den senaste tekniska utrustningen som Telia tagit fram för den bästa spelupplevelsen!

Rummet är utrustat med dator och har all teknik för live streaming. Telia Gaming Center är integrerat och där finns totalt +40 spel tillgängliga, varav 20 spel i åldrarna 3-12 år och 17 spel med 16+ rating. 25 spel är kostnadsfria och 15 kräver separat inloggning. Tex finns spelen CS:GO, DOTA2, League of Legends, Minecraft och World of Warcraft.

Rummet i övrigt är 16-22 kvadratmeter med en twin- eller dubbelsäng och erbjuder det basutbud som våra övriga rum har, tex TV, strykjärn, strykbräda och hårtork.

Boka ditt gamingrum direkt här eller skicka en förfrågan nedan. 

Villkor

Bokaren måste fyllt 18 år. Endast registrerade gäster i bokningen tillåts åtkomst till rummet. Ingen rökning tillåten. All tekniskt utrustning är testad och kontrollerad innan nyckel lämnas ut, om fel på utrustning/saknad av utrustning upptäcks efter avresa debiteras bokaren. Betalkortsinformation tas på nytt vid incheck. Gaming Room lease behövs fyllas i samt signeras av bokaren vid incheck. Rummet kan avbokas fram till kl. 16.00 på ankomstdagen. Rummet betalas på plats vid incheckning.

Skicka förfrågan
3.2.8.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.