Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Karlstad

Karlstad är känt för vackra naturupplevelser, ishockey och leende människor. Om du är en kaffeälskare är du på väg till rätt stad! Har du tur med vindriktningen luktar faktiskt hela staden av Karlstads välkända kaffe: Löfbergs Lila.

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

I Karlstad centrum finner du tre av våra hotell. På det ena kan du slappna av i jacuzzin och poolen, njuta av middag och runda av kvällen i hotellets populära bar. Det andra hotellet har relaxavdelning, bar och vinkällare. Vårt tredje hotell i Karlstad har ett förflutet som stadens fängelse. Med historien i väggarna bjuder även detta hotellet på pool, middag och för dig som vill spela golf – samarbete med flera av Karlstads bästa golfbanor. Alla tre hotell har mötes- och konferensrum.

Ta en fika i Löfbergs Lilas egen kafé, Rosteriet, eller njut en varm och mörkrostad kopp på en av stadens många kaféer och restauranter. Staden ligger idylliskt vid sjön och Klarälven, med goda möjligheter för båtturer och kajakpaddling. Konsthallen Sandgrund Lars Lerin är definitivt värt ett besök precis som stadsparken Mariebergsskogen. För ännu mer stadshistoria ligger Värmlands museum på gångavstånd från våra hotell i Karlstad.

Läs mindre
6 hotell i Karlstad

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.