Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Sverige

  • Ströget konferensrum med plats för 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmö,  Sverige

Quality Hotel View är ett komplett konferenshotell i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö. Granne med Malmö Arena, Emporia köpcentrum och mycket mer. På bara några minuter tar du dig med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport.

Quality Hotel™ View 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,8
av 10
Betyg för Quality Hotel™ View

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

  • Konferensrummet Kastrup med grå stolar och bord på Quality Hotel View i Malmö
  • Ströget konferensrum med plats för 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel View har 21 möteslokaler som alla är döpta efter tågstationerna längs med Skånes och Själlands kust. Rummen är anpassningsbara för både små och stora sällskap. Öresundsalen, vår kronjuvel, tar upp till 500 personer i biosittning och bankettsittning.  

Lokaler för alla behov 

Våra möteslokaler har högt i tak, stora fönster med bra ljusinsläpp men kan även mörkläggas helt och hållet. I alla lokaler finns bildskärmar som går att koppla in via HDMI, Displayport och VGA, och analogt ljud via minitele-kontakt (hörlurskontakt). I lokalen på markplan, Ströget, finns det möjlighet att rulla in bilar för lanseringar av nya bilmodeller, eller bygga upp en catwalk för visning av senaste klädkollektionen. Ni kan även hyra vår svit för extra trevliga dagmöten med underbar utsikt.

Utrustning

Vi har ett tätt samarbete med eventbolag i Skåne som vi använt för tips och råd kring tekniskutrustning i vår eventsal, vilket gör att den ljud- och ljudmässigt är rustad på helt rätt sätt. Om den befintliga tekniken mot förmodan inte skulle räcka till samarbetar vi med Malmös bästa teknikleverantör för att hitta en lösning till just er.

Öresundssalen

Öresundssalen är vår allra största sal och kan delas i tre delar. Här finns fem filmdukar, riktade åt tre håll. Den största duken är hela 4,5 meter bred. I salen finns högtalare, trådlösa mikrofoner och anslutningar för mikrofonsladdar eller extern ljudanläggning, draperier längs alla väggar och mörkläggning vid behov. I taket finns 3 st hissbara trossar som går mellan rummets långsidor.

Ströget

Denna lokal kan delas upp i fyra delar och har fyra filmdukar åt två olika håll. Ströget nummer 4 har en större filmduk med en bildbredd på 3,4 meter. Salen har högtalare, trådlösa mikrofoner och anslutningar för mikrofonsladdar eller extern ljudanläggning. Salen har draperier längs med väggarna, uppdelade i sektioner.

Köpenhamn

Köpenhamn är ett mötesrum för det lite mer kreativa mötet, utrustat med biljardbord som ligger under bordskivan på konferensbordet. Lokalen har en väggmonterad bildskärm där det går att se tv-sändningar med samma utbud som i resten av hotellet. Rummet har draperier längs med väggarna samt mörkläggning vid behov.

Kastrup

Kastrup är ett styrelserum utrustad med fast möblering, styrelsebord och en större bildskärm för telefon- och videokonferenser. På skärmen går det att se tv-sändningar med samma utbud som i resten av hotellet. Rummet har draperier längs väggarna samt mörkläggning vid behov.

Övriga möteslokaler

Alla övriga möteslokaler kan delas i två och är utrustade med projektor och konferensbord. Alla rum har draperier samt mörkläggning om man inte vill släppa in dagsljuset.

Grupprum

Grupprummen är utrustade med konferensbord och en väggmonterad bildskärm. 

Sviten

Sviten är utrustad med konferensbord och en väggmonterad bildskärm.

Kapacitet

Nedan visar maxkapaciten i våra konferenslokaler:

Öresundsalen (delbar i 3)

500 personer

Ströget (delbar i 4)

270 personer

Kastrup (styrelserum)

20 personer

Köpenhamn (styrelserum)

12 personer

Hyllie

40 personer

Övriga 4 lokaler (delbara i 2)

45-72 personer

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågningar på
+46 40 37 41 00 eller via reservations.view@strawberry.se

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.