Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Sverige

Se alla hotell i Malmö, Sverige
  • Ströget konferensrum med plats för 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmö,  Sverige

Quality Hotel View är ett komplett konferenshotell i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö. Granne med Malmö Arena, Emporia köpcentrum och mycket mer. På bara några minuter tar du dig med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport.

Quality Hotel™ View 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,0
av 10
Betyg för Quality Hotel™ View

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Quality Hotel View! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.

Parkering

Under hotellet finns 60 parkeringsplatser, varav 8 laddplatser (OBS! Förbokning krävs av laddplats!). Parkeringsavgiften är 260 SEK/dygn om ni står mer än 8h eller 33 SEK/timme. Ni kör in via Arenagatan 10, håll det vänstra körfältet så att ni kör nedåt i huset, genom två portar och ytterligare en bom, för att sedan fortsätta genom en kulvert under vägen för att komma till dessa platser. Från garaget finns det hiss direkt upp till vår lobby. Här stoppar ni in betalkort direkt vid inkörningen alt. trycker ut en biljett och betalar vid utfart.

Väljer ni att köra uppåt i huset är det en parkeringsavgift på 250 SEK/dygn och 33 SEK/timmen. Även här betalar ni vid utfart.

Vill man boka någon av de 8 laddplatserna görs detta via pair.se/qhview . Betalnign för ladning sker i appen, betalning för parkering som ovan.

Lounge 24

Lounge 24 är en lobbyshop med självbetjäning som är tillgänglig dygnet runt. I Lounge 24 finns ett stort urval av olika typer av produkter som snacks, kalla drycker, varma drycker och andra nödvändigheter. Med Lounge 24 kan du vara både sjusovare och nattuggla!

Bagagerum

Vi har ett bagagerum där det går bra att förvara bagage i väntan på incheckning eller efter avresa.

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna ytor har gratis trådlöst internet. Du ansluter lätt genom att välja "Qualityguest". Inget lösenord eller registrering kvävs. Enklare kan det knappast bli!

Förlorat och upphittat

Fick du inte med dig allt när du packade för hemresa? Kontakta gärna receptionen så kommer vi göra vårt yttersta för att du ska återfå dina kvarglömda ägodelar.

Rumsstädning

Stannar du fler nätter och vill att vi städar ditt rum säger du bara till oss i receptionen kvällen före. Bor man tre nätter eller fler så städar vi automatiskt var tredje dag. Nya handdukar finns att hämta i receptionen för den som önskar!

Frukostbuffé

Alla är varmt välkomna att ta del av vår frukostbuffé. Är du övernattande gäst hos oss så ingår frukostbuffén i rumspriset, men även du som inte bor över hos oss är välkommen på frukost. Priset för frukostbuffén är då 195 SEK för vuxna, halva priset för barn mellan 4-12 år och barn under 4 år äter gratis. Varmt välkomna!

Kontantfritt hotell

Sedan 1 mars 2017 är vi ett kontantfritt hotell. För oss som jobbar på hotellet innebär det att vi får en säkrare arbetsplats och ger personalen mer tid att värna om våra gäster. För våra gäster innebär det en trygghet som även minskar misstroende, samt en snabbare och säkrare betalning.

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00 
Utcheckning senast kl. 12.00

Sen utcheckning och tidig incheckning går att köpa till vid tillgänglighet.

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag: 07.00 - 11.00
Söndag: 07.00 - 11.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider under din vistelse.

Lunch

Måndag - fredag: 11.30 - 13.30

Gym och relax

Måndag: 05.00 - 23.00
Tisdag: 05.00 - 23.00
Onsdag: 05.00 - 23.00
Torsdag: 05.00 - 23.00
Fredag: 05.00 - 23.00
Lördag: 05.00 - 23.00
Söndag: 05.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.