Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Sverige

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Sverige

Strax söder om Göteborg centrum, i Mölndal, hittar du Quality Hotel The Weaver! Det storslagna hotellet som består av 21 magiska våningar fyllda med 370 hotellrum, restaurang, bar, gym samt en stor konferens- och kongressanläggning.

Quality Hotel™ The Weaver 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för Quality Hotel™ The Weaver

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

På Quality Hotel The Weaver får du alltid en bra start på dagen. Av inget mindre än vår stora och sunda frukostbuffé, där vi serverar ett urval av ekologiska produkter. En riktig hotellfrukost som självklart ingår i priset för din övernattning.

Öppettider

Måndag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - söndag: 07:00 - 11:00

Öppettiderna kan variera under helgdagar, högtider och sommaren.

 

Parkering

Det finns ett parkeringshus bakom hotellet. Platserna kan inte förbokas. Betalning sker med mynt, kort eller via apparna Parkering Göteborg och EasyPark.

Priser

Personbil 7 kr/timme
Behöver du laddplats finns det i p-huset, extra kostnad för el tillkommer.
Observera att parkeringshuset är stängt mellan kl 19.00-06.00 samt helger för utökad säkerhet. För att komma in under dessa tider får ni en kod från receptionen.

Gym

Gör dig själv en tjänst, besök hotellets moderna gym på våning 2. Här hittar du fria vikter, maskiner och självklart bra musik i högtalarna.

Öppettider

Alla dagar: 06:00 - 22:00

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Lobbyshop

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i vår lobbyshop. Välkommen!

Wifi

Hos oss har du tillgång till gratis, snabbt och trådlöst nätverk. Överallt på hela hotellet.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.