Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Örebro

Upplev Örebro med utgångspunkt från våra hotell som båda ligger mitt i centrum. Båda hotellen har gångavstånd till Svartån, Örebro slott och Wadköping.

Två hotell mitt i Örebro

Clarion Collection Hotel Borgen påminner lite om en riddarborg på sina torn och den röda tegelfasaden och med anor från 1800-talet. Bor du här ingår både buffé med varmrätt, sallad och soppa på kvällen och något sött på eftermiddagen. Härifrån är det bara 200 meter till vackra Örebro slott. Clarion Hotel Örebro ligger också mitt i stan, på Kungsgatan på andra sidan Svartån. Det här är ett större hotell med både restaurang och konferensavdelning.

Upplev Örebro & Wadköping

Örebro har ett vackert och promenadvänligt centrum med butiker, parker, kaféer och restauranger. Missa inte ett besök i Wadköping, ett område med gamla trähus och trädgårdar som skildrar gamla Örebro. Här hittar du ett antal små och mysiga butiker, museer samt café och restaurang. Under året hålls flera marknader här. Om shopping är på din lista, är det inte längre än en mil från Örebro centrum till Marieberg Galleria med över 100 butiker.

Familjevänliga aktiviteter

Reser du med barn? Lek & Buslandet, Europas största inomhuslekplats, hittar du bara några kilometer utanför centrum. Tio minuters promenad från centrum ligger Gustavsviks Lost City, en djungeläventyr och ett vattenland med några av Sveriges största och häftigaste vattenrutschbanor! 

Konferens & möteslokaler i Örebro

Om du ska till Örebro på möte eller konferens så kan du läsa mer om vårt utbud av möteslokaler i Örebro här.

Närliggande destinationer

Eskilstuna

Karlstad

Västerås

Läs mindre
4 hotell i Örebro

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.