Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Stenungsbaden Yacht Club Stenungsund ,  Sverige

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Sverige

Vid porten till Bohuslän ligger Stenungsbaden Yacht Club, med vacker utsikt över Hakefjorden. Förundras av naturen, anordna kreativa konferenser, aktivera dig både på land och till havs och varva ner på vårt spa.

Stenungsbaden Yacht Club 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,8
av 10
Betyg för Stenungsbaden Yacht Club

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

En knapp timme från Göteborg, men på en alldeles avskild plats ligger Stenungsbaden. Och det bästa av allt, här bor ni bara några steg från både havsnära och pulshöjande aktiviteter och ett avkopplande spa. Hit kommer man både för att njuta av upplevelser och aktiviteter och för att varva ner. Allt inramat av en vidunderlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet.

Spa & träning

Vår spaavdelning Bluewater Sports & Health Club erbjuder varma sköna bad, både utomhus och inomhus, ett bastulandskap, bastuflotte, behandlingar och träning både i grupp och individuellt. När vädret tillåter kan du spela beachvolley och tennis, eller bara sitta på soldäcket och njuta av det karga skärgårdslandskapet. På vår bootcampbana kan du utmana både dig själv och dina vänner.

Upplev vårt spa

Entré till vårt spa ingår inte i logipriset utan bokas separat via e-post eller telefon. I entrépriset ingår lån av badrock och handduk, samt te och färsk frukt. Läs mer om priser och öppettider här.

Konferens i skärgården

Stenungsbaden kan förverkliga alla dina önskningar om hur du vill ha din konferens. Ha konferensen utomhus, sätt extra fart med aktiviteter på havet, gör succé med ett eget liveband, variera era måltider, eller var för er själva i vår exklusiva konferensvilla, J.C Stevens. Vi kan ta emot upp till 420 personer i samma lokal och 1 500 personer för mingel. Läs mer om konferensmöjligheter hos oss här.

Matupplevelser

Captains Table är hotellets stilsäkra, sportiga och elegant avslappnade restaurang med utsikt över Hakefjorden och det salta havet. Här serveras middag för alla gäster. Njut av vår a'la carte meny  eller njut av en välkomponerad 3-rätters meny som ingår i våra paket. Färska råvaror, ekologiskt, närproducerat och årstidsbaserat är några av nyckelorden. Med musslor från Orust, ostron från Ljungskile och vår bagare runt hörnet hoppas vi att smakerna inte är det enda som landar gott i magen. Nere vid strandkanten väntar under sommarmånaderna charmiga båthuset Kookaburra. Läs mer om The Captains Table och Kookaburra här.

Aktiviteter

Möhippa, svensexa, golfweekend, konferens eller bara umgänge med nära och kära? Steungsbadens breda aktivitetsutvud erbjuder något för alla. Med naturen och havet alldeles runt hörnet kan vi erbjuda allt från segling, båtturer, is-skulptering och fyrhjulskörning. För dig som önskar en stillsammare aktivitet kan vi rekommendera dryckesprovning, för att nämna något. Vill du prova på en riktig utmaning så boka in en boot camp på vår egen hinderbana. Läs mer om vårt stora aktivitetsutbud här.

Kontakt

  • Södra Stenungsön 44448 Stenungsund , Sverige

Hitta till hotellet

Buss

Busshållplats: Stenungsön, endast 2 minuters promenad från hotellet.

Tåg

Stenungsund C, ca 20 minuters promenad från hotellet.

Taxi

Vi samarbetar med Taxi Stenungsund,
telefon 0303-75 15 15.

Båt

Position: N58° 0,3 N - 11° 48,5 E. I vår gästhamn finns flera gästplatser. Hamnen har ett djup på 3 m. Använd bojarna som finns utlagda till för/akterförtöjning, i övrigt långsides förtöjning.

Om StenungsbadenYacht Club

Antal rum

214 rum - 448 bäddar

Antal konferenslokaler

24 st - plats för upp till 420 konferensdeltagare.
Mingelytor för upp till 1 500 deltagare. 

Avstånd flygplatser

Göteborg Landvetter Airport:
70 km, ca 45 min.
Trollhättan-Vänersborg flygplats:
65 km, ca 50 min. 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.005 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.