Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

At Six Stockholm ,  Sverige

At Six

Stockholm,  Sverige

At Six är Stockholms nya mötesplats, helt utöver det vanliga. Exklusiv med en twist. Med ett unikt rumsutbud, restauranger, barer, gym och eventarena är At Six din nya Stockholms-favorit. Det är på nummer sex det händer, vi ses här!

At Six 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,2
av 10
Betyg för At Six

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Dining Room

Dining Room är restaurangen med det lilla extra! Här kan du förvänta dig europeiska och internationella klassiker gjorda med nordiska råvaror. Njut av modern design, konst och en spännande smakpalett.

Blanche & Hierta

Med ett rustikt koncept erbjuder Blanche & Hierta smakrika menyer för frukost, lunch och middag – och inte minst en unik vinlista med över 400 viner.

Cocktail Bar

Ett besök på Cocktail Bar är väl spenderat – oavsett om du bara vill njuta av en god drink eller lyssna till pulshöjande musik. Här hittar du en mix av det sofistikerade och avslappnande samt det intima och stämningshöjande.

Konferenser

Inget möte är det andra likt. Social At Six är vår event- och mötesarena på 2 000 rymliga kvadratmeter med moderna konferenslösningar. Här kan vi skräddarsy ditt möte eller konferens i Stockholm utifrån dina behov.

Gym

Träna, svettas och må bra i vårt crossfit-inspirerade gym som även erbjuder exklusivt medlemskap.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.005 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.