Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige
  • En bäddad dubbelsäng med morgonrockar i fotändan och stora fönster med utsikt över takåsarna  i ett Deluxerum på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm.

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten möter du ett boutiquehotell i storformat med spännande design influerad av 60-talsflärd. Hotellet ligger i centrala Stockholm i omtyckta stadsdelen Kungsholmen med närhet till shopping och nöjen.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,5
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Amaranten

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Checka in i Rosa Rummet till förmån för Bröstcancerförbundet!

För varje natt en gäst checkar in i Rosa Rummet skänker Clarion Hotel Amaranten 100 SEK direkt till Bröstcancerförbundet. Detta är ett av våra standardrum som vi i samarbete med inredningsbyrån Ginst Interiör förvandlat till en rosa dröm. Rummet lanserades på internationella Brösthälsodagen den 15 oktober 2019. Här kan du läsa mer om initiativet.

Hur gör jag för att boka Rosa Rummet?

När du bokar eller skickar en förfrågan kan du skriva att du önskar det Rosa Rummet, alternativt att du mejlar till oss via cl.amaranten@strawberry.se och bokar Rosa Rummet direkt.

När du tilldelats Rosa Rummet skänker Clarion Hotel Amaranten per automatik 100 SEK direkt till Bröstcancerförbundet. Om du som gäst också vill bidra kan du skänka en valfri donation till hotellets insamling.

Bröstcancerförbundet

Bröstcancerförbundet är Sveriges enda intresseorganisation som fokuserar enbart på bröstcancer, och som stödjer både forskning och medlemmar. För att nå sin vision om att ingen ska drabbas av bröstcancer, finansierar de forskning, sprider kunskap kring prevention och driver opinionsbildning i bröstcancerfrågor. De har över 11 000 medlemmar och 33 bröstcancerföreningar runt om i landet. Clarion Hotel Amaranten och Bröstcancerförbundet etablerade ett starkt samarbete under 2019 som kommer fortsätta framåt!

Rosa rummet

Rummet är inrett med detaljer i mässing och exklusiva, rosa toner med utsikt mot vår lugna innergård. Här sover ni gott i två 90 cm breda sängar från Hilding Anders. I rummet finns även minibar, skrivbord, tv, strykjärn och hårtork. Det finns också en bäddbar soffa (157 cm lång). De ljusa, lyxiga badrummen har dusch eller badkar.

Boka det Rosa Rummet

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på telefonnummer +46 8 692 52 00 eller via cl.amaranten@strawberry.se.

 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.