Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige
  • En bäddad dubbelsäng med morgonrockar i fotändan och stora fönster med utsikt över takåsarna  i ett Deluxerum på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm.

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten möter du ett boutiquehotell i storformat med spännande design influerad av 60-talsflärd. Hotellet ligger i centrala Stockholm i omtyckta stadsdelen Kungsholmen med närhet till shopping och nöjen.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,5
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Amaranten

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

3,5
3160 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
3

Bra läge

den 11 mars 2024, Biograd na Moru, Kroatien, M2684SXmariep

Hotellet har ett bra läge, men frukosten är en stor besvikelse om man tycker att det är viktigt. Vi fick leta i 10 minuter innan vi hittade en ledig plats, precis när någon gick därifrån. Det var full…

Hotellet har ett bra läge, men frukosten är en stor besvikelse om man tycker att det är viktigt. Vi fick leta i 10 minuter innan vi hittade en ledig plats, precis när någon gick därifrån. Det var fullt av folk överallt och det var svårt att ta sig fram med maten i gångarna. Maten var utspridd på flera olika ställen, helt utan logik, och ljudet och sorlet påminde om en billig charterresa. Maten var dock god och det fanns mycket att välja mellan. Rummet var rent och fint. Sängarna var bekväma, men kuddarna var antingen jättestora eller nästan tomma. Vi hade en extrasäng på rummet och det gick bra att använda soffan som säng eftersom personen som sov där var kort. Incheckningen var lite krånglig eftersom det inte fanns någon personal i receptionen, men vi hittade till sist en automatisk incheckning som fungerade bra. När vi skulle checka ut gick hissarna sönder, så det var kaos när folk sprang upp och ner med stora väskor i de små och trånga trapporna. Det finns så många andra hotell i Stockholm att jag kommer att välja något annat nästa gång.
Läs mer
4

Modernt o fräscht hotell

den 11 mars 2024, Göteborg, Sverige, samzon

Hotellet är modernt och servicen på topp . Tyvärr så är det kaos vid frukost då det är väldigt mycket folk och volymen väldigt hög. Rummet vi fick låg på sjunde våningen med utsikt mot en vägg så int…

Hotellet är modernt och servicen på topp . Tyvärr så är det kaos vid frukost då det är väldigt mycket folk och volymen väldigt hög. Rummet vi fick låg på sjunde våningen med utsikt mot en vägg så inte mycket vy över takåsarna som vi var lovade vid bokningen.
Läs mer
4

Bra Läge

den 25 februari 2024, Uppsala, Sverige, larsjanssen2024

Bra läge, toppen frukost. Bra hotellrum med badkar. Fint bemötande vid receptionen, trevlig personal. Tyvärr hörde man ljud, bas från nattklubben. Kunde bara somna med öronproppar. Kan rekommendera ho…

Bra läge, toppen frukost. Bra hotellrum med badkar. Fint bemötande vid receptionen, trevlig personal. Tyvärr hörde man ljud, bas från nattklubben. Kunde bara somna med öronproppar. Kan rekommendera hotellet.
Läs mer
4

Hotell med bra läge

den 19 februari 2024, Karlstad, Sverige, helenailanda

Hotellet är fräscht och prisvärt. Vi samlade familjen för en helg i Stockholm och det var ett bra utgångsläge för våra aktiviteter. God frukost och skönt att hitta bord längre in i restaurangen då det…

Hotellet är fräscht och prisvärt. Vi samlade familjen för en helg i Stockholm och det var ett bra utgångsläge för våra aktiviteter. God frukost och skönt att hitta bord längre in i restaurangen då det var mycket folk. Hissarna är väldigt små och där blir kö på förmiddagarna. Det finns trappor :)
Läs mer
5

Nöjd!

den 16 februari 2024, , momentsbykathrine

Riktigt fräscht rum med fantastisk utsikt och god Alla hjärtans dag meny på Nor. Kul med det lilla extra med ballonger och geléhjärtan för att fira alla hjärtans dag. Mjuka och sköna sängar. Bra serv…

Riktigt fräscht rum med fantastisk utsikt och god Alla hjärtans dag meny på Nor. Kul med det lilla extra med ballonger och geléhjärtan för att fira alla hjärtans dag. Mjuka och sköna sängar. Bra service och hög standard. Vi är otroligt nöjda. På återseende.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.