Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Globe, vägg i vägg med Avicii Arena och Tele2 Arena. Som ett av Stockholms största hotell erbjuder vi ett perfekt läge för konferenser och event men även för dig som vill bo bekvämt för att uppleva det bästa av huvudstaden.

Quality Hotel™ Globe 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,3
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Globe

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Hotel Globe är en bubblande mötesplats i södra Stockholm, endast tio minuter från Stockholms Central. Med våra 527 rymliga hotellrum och 18 konferensrum är vi Stockholms tredje största konferenshotell.

Oslagbart läge

Globenområdet är en av Stockholms mest levande mötesplatser. Hotellet ligger alldeles intill de stora arenorna Annexet, Hovet, Avicii Arena och Tele2 Arena. Oavsett om du besöker oss för att delta i en konferens, se en konsert eller en hockeymatch eller bara ha en mysig cityweekend med familjen, så finns vår personal här för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Här kan du se alla våra hotell i Stockholm.

Ett konferenshotell med oändliga möjligheter

Tillsammans med kunnig och dedikerad personal hjälper vi dig att skräddarsy ditt event eller konferens i minsta detalj. Läs mer om Quality Hotel Globes konferenskoncept här.

Direktboka mötesrum online

Nu kan du direktboka mötesrum online, se tillgänglighet, specifikationer, möbleringar, beställa mat och dryck. Läs mer och boka mötesrum online här.

Familjeäventyr i Stockholm

Quality Hotel Globe är ett perfekt val för en Stockholmshelg med hela familjen. Vi erbjuder flera rymliga hotellrum i olika utföranden där hela familjen får plats. I området finns eventcentret Tolv Stockholm där man kan bowla, spela biljard eller sjunga karaoke och mycket mer. Ta en tur och titta på utsikten över Stockholm i SkyView eller besök Globen Shopping med ca 60 butiker alldeles intill hotellet. I vår lobby hittar du en Q-zone med bland annat Shuffleboard, PinPoint och pingisbord.

Room for gaming

På Quality Hotel Globe hittar du Nordens första renodlade Gaming Rooms i samarbete med Telia och Gsign. Rummen är inredda med ergonomiska möbler specifikt designade för gaming. Givetvis finns även den senaste tekniska utrustningen för den bästa upplevelsen.

Sviter

Unna dig det lilla extra i vardagen eller överraska någon du tycker om! Våra sviter är belägna högst upp i hotellet på plan 11 med utsikt över Avicii Arena och södra Stockholm. 

The Social Bar & Bistro

Välkommen att njuta av goda rätter från den klassiska bistromenyn, med en nypa överraskning. Hög kvalitet och god dryck står också på menyn! Mer information och aktuella öppettider hittar du här.

Lobbybaren

Vår stora, öppna lobby med baren som centrum är en självklar mötesplats för såväl hotellgäster som övriga besökare. Aktuella öppettider hittar du här.

Takterrass

Takterrassen är endast tillgänglig för evenemang som konferenser och privata tillställningar. Intresserad av att boka takterrassen för konferenser och event? Kontakta oss för mer information via mail: q.globe@strawberry.se

Arenarestaurangen

På sjunde våningen ligger den populära Arenarestaurangen med utsikt rakt in i Avicii Arena. Här serveras vår stora frukostbuffé, konferensluncher och specialmiddagar. 

Evenemangsmeny

Ska ni på konsert eller match? Vid vissa event på arenorna Tele2 Arena, Avicii Arena, Hovet eller på Annexet erbjuder vi en evenemangsmeny i Arenarestaurangen på våning 7.

Hotellutbildning tillsammans med Real Gymnasiet

Real Gymnasiet är otroligt stolta och glada över att ha fått möjligheten att vara med och driva en hotellutbildning på Quality Hotel Globe. Besöksnäringen växer för varje år och är därför i behov av driven och kompetent personal som brinner för branschen. Real Gymnasiet tillsammans med Strawberry har därför utvecklat denna lärlingsutbildning. Tillsammans med handledare coachas eleverna mot sin yrkesutgång där de är garanterade jobb inom 6 månader efter godkänd gymnasieexamen. Den perfekta ingången till en fantastisk bransch som är i ständig utveckling.

Solenergi

Vi på Quality Hotel Globe är stolta över att ha installerat en solcellsanläggning på vårt tak. Anläggningen på ca 50 kW kommer årligen producera ungefär lika mycket energi som det går åt för att ladda 550 teslabilar eller till att baka 1,7 miljoner kanelbullar. Solcellerna är en viktig del i vårt övergripande ”WeCare”-arbete.

Varmt välkommen till Quality Hotel Globe!

Kontakt

  • Arenaslingan 7 12177 Stockholm , Sverige

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Ta gröna linjen nr 19 mot Hagsätra.
Gå av vid hållplats Globen. 

Från Arlanda

Arlanda Express eller Flygbuss till Stockholm C. Byt till tunnelbana.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00. 

Om Quality Hotel Globe

Antal hotellrum

527 rum

Antal handikappanpassade rum

12 rum

Antal konferenslokaler

18 st - kapacitet för över 1400 personer

Avstånd till flygplatser

Stockholm Arlanda Airport: 41 km,
ca 45-60 min
Bromma Stockholm Airport: 15 km,
ca 30-30 min

Avstånd lokaltrafik

Globen T-banestation: 700 m, ca 5 minuters promenad från hotellet.
Stockholms centralstation: 5 km. Härifrån avgår SJ:s tåg, Arlanda Express samt Flygbussarna.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.