Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Collection Hotel Grand är en hotellpärla mitt i Sundsvalls unika stenstad. Bo enstaka minuter från stadskärnan där restauranger, butiker och reseförbindelser finns. Varje kväll bjuder vi våra gäster på kvällsmat.

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,1
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Clarion Collection Hotel Grand ligger mitt i Sundsvalls unika Stenstan. Här bor du i en modern, ljus och skandinavisk miljö i ett av stadens historiska hus från 1930-talet.

Just nu renoverar vi delar av hotellet, vilket kan under vissa tider påverka din vistelse i form av ljud och viss begränsning av utrymme i gemensamma lokaler. Renoveringen kommer vara klar framåt sommaren.

Centralt i Sundsvall

Clarion Collection Hotel Grand är centralt beläget i Sundsvalls unika Stenstan, nära restauranger och kaféer. Här har du tillgång till Norrlands största utbud av shopping och butiker i den populära gallerian In och på huvudstråket Storgatan. Dessutom ligger Sundsvalls största attraktioner som Tonhallen och Sidsjöns Friluftscentrum på behagligt avstånd. 

Kvällsmat på hotellet

Frukost är självklart inkluderat i rumspriset när du bor hos oss. Dessutom får den som vill fika på eftermiddagen, och kvällsmat på kvällen. Läs mer om detta under Serviceutbud.

Mötesrum

Hotellets konferensdel har två mötesrum med plats för upp till 35 personer. Läs mer om våra mötesrum här.

Smidig parkering

På Clarion Collection Hotel Grand har du möjlighet att förboka en parkeringsplats i vårt garage. Här kan du tryggt förvara din bil under din vistelse på hotellet. Parkeringen kostar 225 SEK/dygn och ligger i samma byggnad som hotellet. Notera att det är ett begränsat antal platser och att plats bör förbokas.

Historia - från biograf till hotell

På Clarion Collection Hotel Grand lever Sundsvalls historia kvar. Huset byggdes i slutet av 1920-talet och fungerade vid den tiden både som biograf, samlingslokal och ett mindre hotell med sex rum. I dag kan du följa stadens historia genom de två bröderna Anders Petter och Jonas August Hedberg, två av Sundsvalls träpatroner. Genom hela hotellet kan du läsa om brödernas historia, från deras handelsfärder i Medelpad till tiden som trähandlare i Sundsvall i slutet av 1800-talet. Bröderna kom att betyda mycket för staden och genom gåvor finansierade de fontänen i parken Vängåvan och det läroverk som sedan blev Hedbergska gymnasiet.

Golfweekend i Sundsvall

I Sundsvall finns en levande golfkultur. Vi samarbetar med Sundsvalls GK, Öjestrands GK och Timrå GK – tre golfbanor som erbjuder varierat spelande. Vi erbjuder dig som gäst förmånliga golfpaket med greenfee och boende.

Varmt välkommen till Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall!

Kontakt

  • Nybrogatan 13 85235 Sundsvall , Sverige

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Sundsvall C.

Buss

Buss till hållplats Navet. 

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Sundsvall,
telefon +46 60 19 90 00. 

Om Clarion Collection HotelGrand Sundsvall

Antal rum

122 st - 227 bäddar

Antal konferenslokaler

2 st -  plats för 35 deltagare

Avstånd flygplats

Sundsvall Timrå Airport: 
23 km, ca 20 min med bil.

Avstånd lokaltrafik

Sundsvall C: 250 m
Busstation Navet: 250 m. Härifrån går både lokaltrafik och fjärrbussar. 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.