Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Carlia Uddevalla ,  Sverige

Quality Hotel™ Carlia

Uddevalla,  Sverige

Quality Hotel™ Carlia, ligger mitt i centrala Uddevalla. Känn värmen och atmosfären från Bohuslän. Här finns konferensavdelning, pub, restaurang, och relaxavdelning med bastu.

Quality Hotel™ Carlia 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Känn värmen och insup atmosfären från Bohuslän på Quality Hotel™ Carlia. 

Mitt i centrala Uddevalla

Quality Hotel™ Carlia har det perfekta läget i centrala Uddevalla, med närhet till allt som staden erbjuder, samtidigt som havet och skogen finns intill. Hotellet har bland annat 110 hotellrum, två restauranger och en relaxavdelning. Vi vågar påstå att här, hos oss, finns den ultimata hotspoten för familjer, kompisgäng, turister eller affärsresenärer. Det är den perfekta platsen för nätverk på dagen och ett glittrande häng på kvällar och helger. Till oss vill du komma tillbaka igen och igen och igen.

Restaurang & pub

Vi har inte bara en, utan två restauranger! 1803 är vår pub med stor variation på öl och prisvärd mat. Här kan du bland annat delta i quiz eller kolla på fotbollsmatcher. Öppet måndag - lördag.

Eat by Carlia är inte bara en restaurang, det är också en upplevelse. Sharing food och goda drinkar är vårt koncept. Hos oss får alla dina sinnen uppleva olika delar av världen, från spännande smakkombinationer till läskande drinkar och pulserande musik. Öppet onsdag - lördag. Läs mer och boka bord här.

Kustnära möten

Vi är ditt go-to-place för möten och konferenser i Uddevalla. Med våra rymliga lokaler kan ni arbeta Down-to-Earth, men ändå sikta mot Sky-High Goals. Boka en heldag, halvdag eller varför inte lyxa till det lite extra? You know you’re worth it! Vi erbjuder utmärkta konferensmöjligheter där den goda maten är en stor del av helhetsupplevelsen. Tack vare läget och omgivningen finns det även gott om aktiviteter och sevärdheter att utforska. 

Motion och relax

Just nu är vi i full gång med att renovera vår relax och gym. Vi uppmuntrar istället till frisk luft, och motion utomhus då det finns goda möjligheter i närområdet i vacker natur. Promenera längs den populära strandpromenaden, paddla kajak eller ta en vandringstur på fjäll med milsvid utsikt.

Reception

Receptionspersonal är på plats mellan 06:30 - 22:00. Skulle du behöva checka in efter kl. 22:00 är det bara att ta kontakt med oss så ordnar vi det. 

Välkommen till Quality Hotel™ Carlia! 

Kontakt

  • Norra Drottninggatan 26 451 31 Uddevalla , Sverige

Hitta till hotellet

Buss/tåg

850 meter från centralstation

Taxi

Taxi Väst tlf +46 522 144 00

Om Quality Hotel Carlia

Antal hotellrum

110 rum

Antal konferenslokaler

7 mötesrum

Avstånd till flygplats

Göteborg flygplats: 110 km
Trollhättan-Vänersborg flygplats: 34 km

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.