Bokningsbekräftelser

Just nu har vi problem med utskick av bokningsbekräftelser via mejl. Har du genomfört en bokning och ser en bekräftelse har du bokat rummet. Är du medlem och bokade i inloggat läge så ser du bokningen under Min sida.

Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Se alla hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 10 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till oss på Clarion Hotel Wisby! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.

Parkering

Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter för våra hotellgäster, en inhägnad betalparkering utomhus (förbokas) samt två stycken öppna parkeringar som betalas via Parkster. I närområdet finns allmänna parkeringsplatser mot avgift (hamnområdet). Boka din plats här.

Frukost

Vi serverar frukost i Kaptenshuset i entréplan. Det går även att hämta frukost och ta med till rummet för den som önskar. Tips! Kom tidigt om ni uppskattar lugn och ro, då det är högst tryck den sista timmen - då kan man behöva vänta en liten stund med att komma in till frukostmatsalen. De gäster som önskar det vi kallar en ”Early Bird”-frukost innan serveringen har öppnat kan förbeställa en enklare frukostpåse och hämta den i receptionen.

Selma Spa

Selma City Spa Visby erbjuder en unik spaupplevelse i medeltida miljö. Välkommen ner till källarvåningen på Clarion Hotel Wisby för en lugn och avkopplande paus. Ta ett dopp i poolen eller en rofylld stund i bastun. Selma City Spa Wisby är det perfekta stället för dig som vill hämta extra kraft i en inspirerande och avkopplande historisk miljö. Poolen är uppvärmd till 28° och i mitten av den står en pelare från 1400-talet. Miljön kring poolen är unik och erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. För mer information, besök Selma City Spa Visbys hemsida här.

Bagagerum

Vi erbjuder bagagerum för förvaring av väskor innan eller efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Enklare kan det knappast bli.

Det lilla extra

Tänk att välkomnas av blommor, bubbel eller choklad på rummet? Det där lilla extra som förhöjer vistelsen och sätter guldkant på dagen. Skäm bort dig själv eller förgyll någon annans vistelse lite extra. Förbeställ ditt VIP-paket genom att maila oss på cl.wisby@choice.se.

På gång i Visby och på Gotland

Visby är en levande stad året om och en perfekt plats att besöka även utanför högsäsong. Vi på Clarion Hotel Wisby ger dig gärna tips om vad som finns att se och göra så tveka inte att fråga oss - vi finns här för dig!

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Wisby är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Förboka

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på +46 498 25 75 00
eller via cl.wisby@strawberry.se.

In- och utcheckning

Incheckning från kl.15.00
Utcheckning senast kl. 11.00

Frukost

Måndag - fredag: 06:00 - 09:45
Lördag - söndag: 06:00 - 10:45

Välj din frukostid

Vissa frukosttider är mer populära än andra. Välj den tid som passar dig bäst för att få en riktigt god frukostupplevelse.

Vardagar
Lungt och stillsamt: 06:00 - 07:00
Mest rörelse: 07:00 - 09:00
Matsalen lugnar ned sig: 09:00 - 09:45

Helger
Lungt och stillsamt: 06:00 - 07:00
Ökad mängd frukostgäster: 07:00 - 08:00
Mycket rörelse: 08:00 - 09:00
Livligt: 09:00 - 10:45

Kitchen & Table Visby

Öppettider

Måndag - torsdag: 17.00 - 21.00
Fredag - lördag: 17.00 - 22.00
Söndag: Stängt

För bordsbokning, menyer och mer information läs mer här.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.