Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™

55 hotell matchar din sökning

Lägg till ett eller flera hotell till din förfrågan, så kontaktar vi dig.

55 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Quality Hotel™ - for meetings that matter

Hos oss är möten det allra viktigaste. Ett möte mellan två kollegor som ger nya impulser, eller mötet mellan 100 jobbkompisar som plötsligt delar samma vision. Vi bryr oss om mötet mellan dig och oss. Vi bryr oss om ögonblick som betyder något.

På Quality Hotel™ får varje medarbetares personlighet skina, och det genomskådas i arbetet vi gör. Vi älskar att erbjuda det lilla extra, så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. Våra fler än 60 hotell i Norden är unika på sitt eget sätt, men gemensamt för alla är den goda, varma atmosfären och det personliga bemötandet till varje gäst. Det är just det som gör ett besök hos oss helt unikt. Din succé är vår succé. Vårt mål är att du ska skina som en stjärna efter ett vällyckat arrangemang - oavsett storlek. Dina gäster är våra gäster, och vi lovar att göra allt vi kan för att ni ska lämna oss med minnen och upplevelser som räcker och blir över.

Lekfulla möten

En konferens utan skratt är en konferens utan minnen. Vi tror att helupplevelsen förstärks av sociala aktiviteter och trevliga stunder tillsammans. Varför inte utmana varann i shuffleboard? Eller ta samtalet ännu lite längre med FuelBox? Vi har flera spel och diverse roliga aktiviteter - alltid något som passar dig och dina deltagare.

Mjuka pauser som får dig att poppa

Drömmer du någonsin tillbaka till tiden då du kunde äta mjukglass med hela ansiktet utan att någon brydde sig? Eller de gånger du tryckte näsan mot glaset på en popcornmaskin och väntade spänt på nästa *POP*? Så är det att vara konferensgäst hos oss! Här kan du ta din egen mjukglass, så mycket du bara vill, medan popcornmaskinen poppar bredvid!

Finns det plats för alla?

Klart det finns! Du sätter agendan, vi sätter ramarna för konferensen eller eventet, oavsett hur litet eller stort det är. Vi har både mötesrum och hjärterum med plats för allt från små till stora grupper på våra Quality Hotel™ i Norge och Sverige. Kom med frågorna, vi ger dig facit.

Läs mindre
55 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.