Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Falun Sverige

0 hotell matchar din sökning

Lägg till ett eller flera hotell till din förfrågan, så kontaktar vi dig.

0 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens- och mötesrum i Falun

Ska du boka möteslokal i Falun? Vi har konferensmöjligheter mitt i staden. Med sju minuters promenad till Resecentrum och Falun centralstation och 30 minuters bilresa till flygplatsen Dala Airport är det lätt att sig hit.

I de lugnare delarna av centrala Falun, på Faluåns östra sida, hittar du Clarion Collection® Hotel Bergmästaren, den perfekta mötesplatsen för ditt möte, event, fest eller konferens. Hotellet är beläget på Bergskolegränd 7 och har både konferenslokal och mötesrum. Här kan du få hjälp med allt vad gäller mat, dryck och planering till mötet eller eventet, oavsett om det handlar om en enklare fika, en riktig festkväll med trerätters middag eller teambuildande aktiviteter.

Falun med sina historiska rödmålade kvarter är omgivet av världsarvsskyddad natur och är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Dalarnas kultur och natur. Här finns alla möjligheter till att ordna teambuilding och gruppaktiviteter även utanför hotellets väggar. Besök Falu koppargruva och Dalarnas museum som ligger på promenadavstånd från hotellet. Konstnären Carl Larssons färgstarka hem Sundborn är 20 minuter bort med bil och utomhusscenen Dalhalla är en timmes bilresa norrut. På vintern passar sjön fint för alla som åker långfärdsskridskor. Både utförs- och längdskidåkning finns i närheten, och det är bara en knapp halvtimmes bilfärd till backarna Bjursås Skicenter och Romme Alpin.

Läs mindre
0 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.8.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.