Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Borlänge Sverige

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens- och mötesrum i Borlänge

Är du på gång att boka mötes- och konferenslokal i Borlänge? På konferenshotellet Quality Hotel™ Galaxen finns konferensmöjligheter för allt från det lilla mötet till den pampiga galamiddagen.

Om du söker konferenslokal, mötesrum, mässlokal eller den perfekta platsen för ditt event eller workshop i Borlänge så har du hittat rätt. Vi hjälper självklart till att möta dina behov och önskemål, oavsett om du vill arrangera en kurs, en riktig festkväll med trerätters middag eller att skräddarsy teambuildande aktiviteter.

Konferenshotellet ligger i centrala Borlänge med promenadavstånd till shopping och nöjen. Det är bara 10 minuter till fots till Borlänge centralstation. Då staden är en järnvägsknut med tät tågtrafik och Dala Airport 10 minuters bilresa söderut kan konferensgäster och kursdeltagare från hela landet enkelt ta sig hit.

Borlänge är hemvist för många industrier såsom SSAB Tunnplåt Borlänge och Stora Enso Kvarnsveden, och här har Trafikverket sitt huvudkontor. I Borlänge finns även delar av Högskolan Dalarna och i början av juli varje år hålls musikfestivalen Peace & Love.

Borlänge är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Dalarnas kultur och natur. Framtidsmuseet med planetarium och naturvetenskaplig experimentverkstad hittar du under samma tak som hotellet. Även utanför hotellet finns alla förutsättningar till att ordna teambuilding och gruppaktiviteter. Ta med deltagarna ner i den spännande Äventyrsgruvan och testa gruvdykning eller klättring. Stanna på land och vandra längs fina vandringsleder i Gyllbergen, cykla i kuperad terräng eller paddla kajak på sjön Runn. Vintertid passar sjön fint för alla som gillar att åka långfärdsskridskor och till backarna Bjursås Skicenter och Romme Alpin är det bara 20 minuters bilfärd.

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.13.011 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.