Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Jönköping Sverige

3 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens- och mötesrum i Jönköping

Letar du möteslokal i Jönköping? Våra konferenshotell erbjuder centrala lokaler för många olika behov 5-10 minuters promenad från Jönköpings Resecentrum. Här finns täta bussförbindelser till Malmö, Stockholm, Göteborg och närliggande orter.

För dig som önskar en mindre konferens eller styrelsemöte passar mötesrummen med komplett konferensservice på Clarion Collection® Hotel Victoria, utmärkt. Här konfererar du i en vacker, historisk miljö, på Väster, mitt i Jönköping. Efter mötet kan ni varva ner i hotellets relaxhörna. För lite större möten, workshoppar, konferenser, kickoff, mingel, och fester finns Comfort Hotel® Jönköping, beläget på Klostergatan. Det är ett modernt cityhotell med konferensavdelning och den populära mat- och vinbaren Comfort You. Vi hjälper självklart till att möta dina behov och önskemål, oavsett om det handlar om en enklare fika eller en riktig festkväll med trerätters middag.

Jönköping är hemvist för många företag, däribland Husqvarna AB som har sitt huvudkontor här. På promenadavstånd från våra konferenslokaler finns Jönköping University med en mängd program/inriktningar och kurser och staden arrangerar årligen världens största LAN-party, Dreamhack.

Jönköping är vackert beläget längs Vätterns södra strand. Från våra centrala konferenshotell har du stadens folkliv, shopping, restauranger och nöjesutbud runt hörnet. Sevärdheter som Tändsticksmuseet, John Bauers Museum och Jönköpings Stadspark med friluftsmuseum ligger på promenadavstånd. Vad sägs om att göra en utflykt till Gränna och Visingsö norr om staden? Här bjuds på vackra vyer, slott, kullersten, äkta polkagrisar, trähusidyll och borgruiner. Något som är säkert är att var du än sätter foten i Jönköping med omnejd, så står du mitt i historieböckerna.

Läs mindre
3 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.